modifiye etmeyi düşünüyorum 5-6 bin harcıcam yada 10 satıp üzerine 5 koyup başka bir araçmı alsam sizce ??
modifiye etmeyi düşünüyorum 5-6 bin harcıcam yada 10 satıp üzerine 5 koyup başka bir araçmı alsam sizce ??
arabanın canını alan biri değilseniz o fiyatlara rs alıp ufak bi bakım yapıp 170 beygirin tadını çıkarmak var
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Honda düşünüyorum birde sizlerden öneri alalım dedım =)
Kardeşim bence 97 model araca 5-6 bin harcamak gereksiz bana sorcak olursan o fiyata model yükseltip daha teknolojik konforlu performans açısındanda iyi birşey alına bilir.
Honda Civic 2000model (1.4i - 1.6ieS )
Opel Corsa 2004-2007model arası ( 1.3 CDTI - 1.7 DTI ) alına bilir tercih senin.
Bende öyle düşünüyorum =)
Eyvah aq bi gunay eksikdibenim askere gitmemimi beklednz lan hosgeldn kardesm eger 5lira koyma imkanin varsa sat gitsn 15e 206gti alinir. Donanimli modelli giderli
![]()
Eeee kardeşim olsun o kadar geç oldu ama bende katıldım foruma =)
bence rsi üzerinde de oynanır yayeterli donanım mevcut zaten. satıp yeni süpriz bir araç almak yerine elde ki revize edilebilir. ama 15bin lira limit varsa belki mehane coupe f7r, clio II sport, civic 1.4is gibi araçlar alınabilir. ama model olarak yeni olmaz. yeni model araç alınıcaksa symbol, albea, punto, corsa c vb. araçlar bakılabilir.
ben olsam rsi üstünde oynardım.
Rsi satıp biraz daha ekleme yaparak RS alırdım hiç düşünmeden![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
performans beklıyorsanız 1.4 is bence unutun. corsa 1.7 dti alınıp yuklenebılır örneklerı mevcut
bende japoncuyum. ama ne olursa olsun 5-6 bin param varsa altımdaki arabayı yapardım. rsi ler çok seri arabalar. ne yapılır ne edilir bilmiyorum ama, düzgün bir makyajla dışı 10 numara olabilir. motordada ufak oynamalarla biraz daha seri güçlü hale getirilebilir. dışarda birbirinin benzeri civicten,206 dan bol bişey yok. ben farklı olmayı yeğlerdim.
TR - B13
hiç düşünme +5 varsa ve 10 lira veriyorlarsa hemen sat. sonrası kolay
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
+ 5 suan yokda gelecek bi düşünce alayım dedım arkadaslardan =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)