Ancak yazabiliyorum. avatarımdaki clio ile ilk yarışım İstanbul Parktaydı. 2dk27sn yapıyordum. Araç standart clio cup. salise kısmını hatırlayamıyorum 2 sene oldu :) daha araca alışamamışken. Diğer cliom ile istanbul parkta hiç yarışmadım. Şu an satılık olarak bir kaç tane clio var ama ilan ile ulaşılabilecek araçlar değiller. İstersen irtibata geçirebilirim. 2 tanesi İzmirde. TPŞ'de pek kullanılmıyor işin gerçeği artık. Bir ara çok modaydı TPŞ'de. Hondalar nal toplarken cliolar bmw'lerin arkasından podyum görürdü sürekli. Şimdi hondalar hızlandı. Bazısı porsche aldı. Yeni moda porsche:) Clio sahipleri farklı araçlar aldı. Ancak ileriye dönük tırmanma'da kat 5 olarak yarışır.
Birkaç mesaj gelmiş buradan da soran olmuş.
Cliolar plakasız ve plaka çıkarılamıyor. 15.000€ civarı fiyatlar çekiyorlar. Ben daha ucuza satmıştım her ikisinide. Daha düşük fiyatlara da bulunabiliyor.
Polo Cup için ise diyebileceğim;
Cup amortisörü 4 ayaklı bir masadan farksız yapıyor. Frenleri mükemmel. Kimisi için dezavantaj kimisi için avantaj araçta abs var. Şanzımanı uzun baya bi. standart 160 hp olmalı.