şarköy ile avşayı bende tavsiye ederim, özellikle avşa .. ;)
Printable View
şarköy ile avşayı bende tavsiye ederim, özellikle avşa .. ;)
Kanka dusunursen pazaryolu 2.direkte pazar tahtalarindan yapma siginagim var. Zeytinburnu - osmaniye - bakirkoy'u tepeden gorur. Ayriyetten mezarlik ve tramwayida cok net goruyor. Istersen gelebilirsin, spartacus manzarasida var sol tarafta. :D
hacı rivada hürrem sulştan konağı var ctesi oradaydık
sakin sessiz kafa diinlemeye bi yer ariosan rivayı tavsiye ederim ama 2. gün sıkılırsın :)
bi gün riva bi gün şile olabilir
Riva nerde yav :)
Hepsinden ziyade denizin temiz ve sıcak olması lazım yiğit :D
Egeye inicem galiba yine ben. :D
hacı biz denize girmedik gece taksimde kalmıştık çok yorgunduk bi rakı balık yapıp dana gibi uyuduk vala :D
istanbul-erdek arası feribot,vapur,gemi birşeylar varmıdır acaba ?
Erdek tarafı nasıldır ?
çınarcığa bak 1 saat yolu var çokçada ev bulursun denize yakın,gunluk 75 100 arasına,yemek yemek için bayada yer var kio,kale takılırsın bar içinde,kum plaja gidersiniz rahat rahat deniz güneş vs 3 4 günlük için arıyorsan fena alternatif değil...
Tr de iken surekli Sile Resort a giderdim . Havuz, plaj oldukca yeterliydi . Hala duruyorsa degerlendirilebilir.
Şarköy iyidir tavsiye ederim, avşa "türkeli" da iyi denizi temiz fakat yüksek sezonda tavsiye etmem, adamlar adaya Bodrum/Çeşme muamelesi yapıp kuntik pansiyona abuk sabuk paralar istiyorlar.
Ben Erdeği özellikle tavsiye ederim, denizi güzel eğlencesi bol bir yer İstanbul'dan Gestaş götürüyor olabilir.
akçay/altınoluk/güre/ tarafından düşünürsen yardımcı olabilirim. Civar otellerde dış konaklama veriyoruz bazen bize tanınan indirimlerden yararlandırabilirim.
Şarköy Karasu Avşa 3üde süperrr..
la gel bize doldurur legenlerı takılırız :D
yalova cınarcıkda dusunulebılır gunluk kıralık evler vardı 100 lıraya fılan
araba ile olacaksan, beylikdüzü tarafında veya ataşehir tarafında günlük kiralık residence daireleri var.
%99,9 havuzlu siteler + keyifli ev ortamı, gündüz havuz keyfi, gecede bağdat caddesi, yeşilköy gibi yerlere gidip gezilir.
Hafta içi olacaksa trafik saatleri dışında anormal sıkıntıda yaşamazsınız, yemek içinide zevkinize göre fast food söylenebilir envai çeşit.. yemeksepeti.com :)
İstanbulda denize girilmez yani :)
Erdektede cok güzel oteller buldum fakat burdan 600 km. Arabayla gitsek 6 saat sürer bi o kadarda gelicez 1 gün .
Gestaş 350 tl diyor git gel oraya vericegim parayla yakınlarda bır gece daha fazla kalırım yada ona göre eglencemi yaparım dedim kendi kendime :)
O taraflara gelirsem mutlaka ulaşırım size teşekkürler.
Kanka kiminle konustuysam istanbulda girme diyor :D
Evet abi genel kanı marmarada girilmez oldu benim için :)
kop gel bıze havuz bedava :D
Yaa gunkut sen dewam etsene erikli-yayla-enez :D
Bildiginden şaşma edirneden koydunmu 1 saatte ordasin :D