Çevreyoluna parket içeriye taksi veya dolmuşla gir sıkıntı olmaz :D
ben silencerli egzozla takılıyorum ama sıkıntı yok şimdilik ama bi yakaladılar mı
APP ve filmle arabanın içine sokacaklar :D
Printable View
Çevreyoluna parket içeriye taksi veya dolmuşla gir sıkıntı olmaz :D
ben silencerli egzozla takılıyorum ama sıkıntı yok şimdilik ama bi yakaladılar mı
APP ve filmle arabanın içine sokacaklar :D
bendede focus dizel varken altına yatırmıştım polisi egzos olmadığına ikna olsun diye. 34 plakayı gördü o zaman koni+6cm yay vardı arabamda öyle gördü durdurmuştu, sora egzos ucuna takıldı dedi egzos var falan çok dil dökmüştüm gerçi arabamda baştan sona hiç susturucusuz 60 lık düz boru vardı :D çok ses çıkarmıyordu, çok ağladım sızladım bırakmıştı :D
Silencer ile problem cıkacagını sanmıyorum.Ses ile goze batmaz isen, probelm cıkmayacaktır.
ne yapsam şimdi oem egzosu takamıyorum boru çapı uymuyor yeni bi susturucu mu yaptırsam sessiz oem tarzda :confused: silencer i mi taksam
bende hiç egzoz yok..durduruyorlar dizel mi diye de soruyorlar :D
Siz nasıl yaşıyorsunuz orda :)
Gündüzleri standart geceleri batman misali galiba ,bende edirne sıkı derdim kolay gelsin şimdiden beyler :D
Bu nasil bir adalet yaa sessiz egsoza da mi laflari var polis abilerin tatile gelecektim gelmiyorum o zaman antalyaya kustumm::)))
polisler sıkıntılı abi antalyada :)
antalyanın gırısınde ozdılek cıvarında anıden cevırebılırler :)
Bu ne ya resmen sıkı yönetim.İstanbul'un gözünü seveyim :)
adam boşa sormamış şuraya bak :D Antalyada neler varmış
Adana'nın gözünü sevim o halde :) ses çıkmadığı sürece sıkıntı olmuyor. Silencerını bile takmıyorum
http://img341.imageshack.us/img341/9568/img8655x.jpg
Uploaded with ImageShack.us
videolar bölümüne girerseniz yüzde 30 Video zaten antalyalı egzozlu araçların videoları var :D biz polislerin mekanlarına girmiyoruz onlarda bizim
silincerli ses çıkmadığı sürece bişi olmayabilir göze batmazsan ama ola ki göze battın ve durdurdular eksozcu ramazan abidemi yaptırdın diye soran polisimiz var bizim :D
ya tamam heryerde olduğundan daha sıkı bir polisimiz var. Ben konyaaltı caddesinde oturuyorum. Hergün istisnasız konyaaltı - ışıklar - kırcami yolundan geçiyorum subarumla. Daha bir kişi nereye demedi. Dün alkol çevirmesine girdim, bu egzoz niye büyük dedi, motor büyük ondan dedim saldı...