sene başından beri kendisi efendiliği ve karakteriyle göz dolduruyordu ama son haftalarda yaptıklarını takip edenlerde gayet iyi biliyor kendisine hiç yakışmayan şeyler yaptı ben onun adına üzüldüm
Printable View
sene başından beri kendisi efendiliği ve karakteriyle göz dolduruyordu ama son haftalarda yaptıklarını takip edenlerde gayet iyi biliyor kendisine hiç yakışmayan şeyler yaptı ben onun adına üzüldüm
katılıyorum ama yinede aralarında en iyisi o bu sene hepsi karakter yoksunu hakan sero sero diyip durdu harcamak için planlar yapmaya başladı merve hakan falan düz gitti ama oyun kazanamayan anıla bir şey demedi turabi desen halk çocuğuyuz delikanlıyız ayaklarında hilmicem kasıntının değişik bir tip bir kişi bile yok hasan desen hümanistim der devamlı dedikodu peşinde bence aralarında yine en iyisi doğukan hiç olmazsa bir çizgisi var arada bozsada ve oda bizim gibi arabacı :D
yae bu mıllet nasıl mal, dogukan ne guzel soyledı ben buraya yarısmaya geldım arkadas edınmey degıl... olması gereken o zaten yok benı yazdın ettın ...
şu hakandan nefret ediyorum porselen dişlerini döküp eline verselerr buz gibi olcam
dogukan çok düzgün birisi serenayı yazdıgını görünce hakanın surat ifadesine çok güldüm :D
Aynen yarisma ne yapmasini bekliyorlar anlamadim kanka olup yandasmi olmali illa birine :)
sankı takım olarak 1. olacaklarda neyın kafasıysa
Dogukan favorimiz tabiki :)
Adımı yazdın diye ne agladilar bee. Ne yapacakti Dogukan kendi adinin yazilmasinimi bekleyecekti.Dogru hamle ile kendini kurtarti. Ne diyordu unlu dusunur nihat dogan. Burasi survivor kardesim.
Yine reklamın bokunu çıkardılar :)
Serenay pıw :)
gıttı haftalıklar
Bayan yarışmaci almasinlar şu yarışmaya.
8 kisi kalmis biri turabi kaldi 7. 7 kisiden 4 kisi oylamaya cikiyor sonuncu oluyorsun eleniyosun hala zir zir aglayip dogukani sucluyosun. üzüm suyumu damittiniz adada naptiniz :D
serenay zaten çoçuktan farksız halen geçen senenin intikamını almaya çalışıyodu mervenin kuyusunu kazmaya çalışırken kendi gitti vallah rahatladım ya izlemekten nefret ediyodum artık darısı turabi hilmicem ikilisine :)
Doğukan ne yapsın adam eğer yenilirlerse kendi adı yazılacaktı hakan efendi açık açık söyledi seni yazarız diye. Orası canım arkadaşım yarışması değil :) dou nunda dediği gibi en güzelini yaptı. Hayır sanki anlaşma imzaladı adada kızları koruyup kollayacağım vs diye. Kızlar hem beni koruyun kollayın mantığında olup hemde orayı kazanmayı nasıl düşünürler anlamıyorum.
Ya Hakan gibi bi cibilliyetsizi cidden sevip takdir eden var mıdır? Gerçekten stres topu gibi canım sıkıldıkça dövmek isterdim karaktersiz herifi.
Doğukan yapması gerekeni yaptı. Sonuna kadar haklı bencede. Çünkü, kendisi yazılmayacak olsa bile mantık doğru 4 kişilik takımız 4ümüz de tehlikede olalım diyor adam açık açık. Bundan doğal ne var, cibilliyetsizde kızın bakıcılığı rolünde göz doldurmaya çalışıyor vs vs. Bu ne amk...
doğukan bunların çevirdiği dümene uyanmayıp serenayı aday çıkarmasaydı 2. dokunulmazlıkta da yenilip doğuyu paket yapacaklardı hesabı tutmayınca da cırlıyo karaktersiz
He bi de Hakan efendinin Serenay elenince onun oylarına konma çalışmaları devam etmekte abilik yaparak:))) Utanmadan ben buraya en iyi arkadaşımı bulmaya geldim dedi :D
Bunlara kafa yorup beyninizi köreltmeyin.
‘SURVİVOR’ ve Benzerleri Toplumu ‘FORMATLIYOR’! / Banu AVAR