ben zaten son 3 yıldır televizyon izlemeyi bıraktım boş zamanım olursa uğrasacak bişe buluyorum en azından bu boş şeylere bakmaktan iyidir...
Printable View
ben zaten son 3 yıldır televizyon izlemeyi bıraktım boş zamanım olursa uğrasacak bişe buluyorum en azından bu boş şeylere bakmaktan iyidir...
tv ye tek kardes payını ızlemek ıcın yoneldıgım ıcın gerek yok boyle seylere
TV'lerin hiç izlenmemesi konusunda yaklaşık olarak katılıyorum.. Film, maç, haberler, tartışma programları ve 1 -2 dizi dışında şahsen seyretmiyorum.
Benim için Erbil'de aynı, Acun da aynı, Bu tarz benim'deki şekilden şekile girenler de aynı, bu türevdekilerin hepsi aynı. Başarı kutumdakinin büyüklüğü ya da küçüklüğü ise, değerli ve kıymetli olan bu ise, insana faydalı olan bu ise, ya da bu dediğin gibi "iyi" bir şey ise; iyi seyirler ne diyeyim.
Şu günümüzde haberleri açtığımızda yaşanan olayların büyük kısmı tv yarışmalarında yada dizilerde insanlara normalmiş gibi gösterilip insanların tereddütsüz birbirlerini dövmeleri, öldürmeleri yada birbirlerinin kuyularını kazmalarının sebebi olduğunu düşünüyorum.para kazanmak için birbirlerinide basamak olarak kullanıyolar aynı günümüzdeki gibi değil mi sizce?
Kardeş payı, gerisi tırt...
Ben onu konuşmuyorum, hiçbir mesajımda başarısız demedim, başarıdan bahsetmedim. Derdim başarısı ya da başarısızlığı da değil. Kendi kendine getirdin konuyu buraya..
Ha illa istiyorsan; üzerine biçilen abidik gubidik işlerle milleti faydalı şeylerden uzaklaştırma rolü doğrultusunda gayet de başarılı olduğunu söyleyebilirim..
Kendimi bu ülkede gurbette hissettiğimden TV'de sadece gezi programlarını izliyorum, favorim de TV2 Çok Gezenti programı.
Başarılar diliyorum tekrardan Allah utandirmasin
Sahra ve duygu aynı takımda;tehlike büyük
bırakın şu saçma sapan şeyleri izlemeyi prim vermeyin artık...
Kimin kazanacagı bile bellidir o yarışmayı hepsi yazılı kurmaca gibi geliyo bana.
Dogukan'in isleri takip ettigim kadari ile gayet iyi gidiyordu surekli biryerlerde caliyordu. Niye tekrardan katilmiski bu gereksiz programa ?
Hangi Doğukan?
Televizyon, medya vb. oluşumlar insanın algı sürecini değiştirmekte, kişiyi oyalamakta, yapması gerekenlerin önem sırasını ihtiyaç sırasını değiştirmekte. Televizyon, gazete, radyo gibi paralar harcanan, reklam alınan ve özellikle bankacılık ve finans sektöründe parmağı bulunan hiçbir yayın grubunu izlemek taraftarı değilim. Herkes her haberi kendine yontmakta işine geleni yayınlamakta. Bunun yerine sadece haber paylaşımı yapan uluslararası haber ajansları takip edilmeli, yeşil-turuncu-kırmızı haberler incelenmelidir bence.
Doğukan'ı desteklemek ayrı bir olay, bunun o güruha para kazandırması ayrı bir olay. Ama aynı olay. Kaldı ki şu da var; şu zamana kadar o sunucunun yaptığı programların herbirini ama HERBİRİNİ istisnasız izleyen annem dün gece ilk bölümü açalım dediğimde "Yok açmayalım falanca filanca filanca olmuş, filanca da şöyleymiş, bu yayın grubu hükümetin bilmem nesiymiş".. Ya hu adam dünyayı satın aldı, bir konsol oyunu maçında iddiaya girip miami tatili kaybedince özel jetiyle gider olmuş, sen izlesen ne olur izlemesen ne olur artık?
İzlemessen uyanırsın büyülü rüyandan.
Ama dedikleri çok doğru; Cehalet mutluluktur. Cahil kalalım, izleyelim boş boş eğlenelim, vatan toprağını terk edelim ama 22 ocak 2015 tarihli takvimin önünde başarı mesajalrı verelim.
O değil de dün gönüllülerden ünlülere kim gönderildi? :)
acundan nefret ederim. o adam türkiyeyi uyutma planının bir piyonu. o nedenle hiçbir programını izlemem. favori kanalım Nat Geo Wild.
gereksiz bir program acunn içinse çok güzel bir dolgu maddesi, bu programa harcanan vakit kadar kitap okunsa çok daha yararlı olur...