Bu headshot mış yahu, bi de utanmadan çıkıp konuşuyo hala bıdı bıdı. :D
Printable View
Bu headshot mış yahu, bi de utanmadan çıkıp konuşuyo hala bıdı bıdı. :D
Bu tip programlari arada izlerim,o ses turkiye ve bu yada soap opera tarzi diziler.
Ama ne oy yolladim yada devamli takip ettim. Ancaak bu dejenere evrimini tamamlamamis ve ortalikta ornekleri cok olan pic finale falan kalirsa karsisinda saddam olsa oy veririm!
Ulan ne Tutuluyorum o Turabi pzevengine
Acunn cevabına karşı iki sayfa önceki yorumuma bakın yeter
Dogukan yine adamligiyla ezdi :)
Ve tirrobi yine picligini gosterdi :)
Gonullulerde hemen balik vurdu he ne tesaduf
O turabi safi rüzgar. Semtte çıksın karşıma patates sıçıttırırım ona.
Aq lan adammi o tursu turabi
Doğukan abi güzel trolledi turablayı :)
thug yapmislar :D https://www.facebook.com/video.php?v=1045613318786326
Doğukan a destek Berna saldırıyor
Valla gıcık oldum karıya normalde işim olmaz ama bu sefer Doğukan için SMS yollayacam
Küfür ederken ağzının ortasına kürekle vurucaksın.
Adam gibi adam ama o hakanın yanında takıldığı için kaybediyo umarım biran önce ayrılır bu arada bernaya yüklenmek gereksiz çünkü doğukanı devamlı doldurdular doldurdular oda kıza sıraladı konuşturtmadı onunda gözü döndü hangimiz gözü döndüğü zaman ağzından çıkanı seçebiliyo ki :)
Adamlığını bozmayan tek yarışmacı aile terbiyesinden belli helal olsun Doğukan .
Arkadaslar,su Turabıyı gondermek ıcın hasan ve grubuna sms atsak mı?
Her hafta ızlemesemde Dogukan'a otomatık mesajlar attım ve attırdım.
Fıkrıme ne dersınız?
Bu akşam bozok gider kurtuluşu yok :D
Gorunen o...
Gercı turabı gıtse ıyı olurdu ama kendını begenmıs kaypak bozok da olabılır.
karakterını zkım ben bu turabının
ahaha zurrıyetsız ıbıno ya :d ama eglendırıyor benı suursuz tavırları
dınleyın :)
Dogru dıyorsun Cenker de,bu tıp ınsanlar cok cogaldı etrafda,ozellıkle son 4-5 senedır mantar gıbı uredıler her yerde...
Mıllete kotu ornek oluyor ve yonunu bulamamıs gencler cıdden etkılenıyor,ozellıkle ergen tayfası...
Kodumun acun'u zaten yızlastırıyor ve uyusturuyor mılletı,barı dogru ornek olucak ınsanları koysun su aptal kutusunun ıcıne...
abı fena yerden gırdın gece gece kahkahayla ızledım bılgehan demırde benım favorımdır :D
Sırf rating icin adamı diskalifiye etmedi acun. Direk danscısı lavuk mevzu adamı olmuş işe bak.
dogukanın forumdaki nick ini bilen varmı?
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=732
bu olması lazım sanırım
La bu anıl bebesi doğukanın adamlığına sallıyor. Aklını yitirmiş. Uyuz oldum.
sene başından beri kendisi efendiliği ve karakteriyle göz dolduruyordu ama son haftalarda yaptıklarını takip edenlerde gayet iyi biliyor kendisine hiç yakışmayan şeyler yaptı ben onun adına üzüldüm
katılıyorum ama yinede aralarında en iyisi o bu sene hepsi karakter yoksunu hakan sero sero diyip durdu harcamak için planlar yapmaya başladı merve hakan falan düz gitti ama oyun kazanamayan anıla bir şey demedi turabi desen halk çocuğuyuz delikanlıyız ayaklarında hilmicem kasıntının değişik bir tip bir kişi bile yok hasan desen hümanistim der devamlı dedikodu peşinde bence aralarında yine en iyisi doğukan hiç olmazsa bir çizgisi var arada bozsada ve oda bizim gibi arabacı :D
yae bu mıllet nasıl mal, dogukan ne guzel soyledı ben buraya yarısmaya geldım arkadas edınmey degıl... olması gereken o zaten yok benı yazdın ettın ...
şu hakandan nefret ediyorum porselen dişlerini döküp eline verselerr buz gibi olcam
dogukan çok düzgün birisi serenayı yazdıgını görünce hakanın surat ifadesine çok güldüm :D
Aynen yarisma ne yapmasini bekliyorlar anlamadim kanka olup yandasmi olmali illa birine :)
sankı takım olarak 1. olacaklarda neyın kafasıysa
Dogukan favorimiz tabiki :)
Adımı yazdın diye ne agladilar bee. Ne yapacakti Dogukan kendi adinin yazilmasinimi bekleyecekti.Dogru hamle ile kendini kurtarti. Ne diyordu unlu dusunur nihat dogan. Burasi survivor kardesim.
Yine reklamın bokunu çıkardılar :)
Serenay pıw :)
gıttı haftalıklar