Aynen abi artık onlarda bi ünlü :D sırf oraya onun kafasını gözünü kırmaya katılmak isterdim!!!!
Printable View
kodumun dallamasına marka yaratmaya calısıp Turbo turabi diye lakap koyup süpermen logosundan bozma logo yapıp salarsan ortaya oda kendini cok bi zıkkım sanır uçan kuşa atar yapar tabi
Bu tarz programları zaten geçtim televole kültüruyle başlayan insanın beynini uyuşturan akım artarak devam ediyor.
Onun dışında Haber programları tartışmalar çokmu bilinçli sanki, herkes ayrıştırılmış biri siyah diyor dieri beyaz diyor sabaha kadar tartışıyorlar böylece.
Bunun grisi yokmudur
Medya dediğimiz olayda tarafsız insan sayısı %1 filandır, herkes birinin adamı,maşa...
FOx tv dediğimiz kanalın sahibi dünya medya baronu Murdock. Hangi amaçları güdebileceğini siz tahmin edebilirsiniz.
ünal turan'ın fanboyları turabiye kaymış bu sıralar.
Hertürlü doğukan mançoya desteğimizi veriyoruz. Adam bikere yalan dolan değil sade yalın ve harbi. Rahmetli Barış manço ile büyüdük şanslı bir nesiliz bana göre. Onun yetiştirdiği evlat da ancak bu kadar kaliteli olabilirdi. Arabacı olması da tabiiki ayrı olarak güzel bir konu :) Sırf o var diye izliyorum desem yeridir.
Kesin bilgi mi kayma olayı ?
Hürriyet habere göre acun açıklama yapmış bu normal şeyler futbol maçında da gerilim oluyo diye anlıcanız turabi kalıyo daha da izlemem
Karakterini s2yim onun
Ah be kardeşim ben doğukanın yerınde olsam iyice kıştırtırdım zaten tava gelmiş direk patlatırdım o nu orda, inş doğukan veya hasan kazanır diğer apaçiler kazanırsa üzülürüm cidden
Yalaka ve sahsıyetsız,yalaka ve sahsıyetsızı koruması cok dogal....
demekki turabiye tek kıl olan ben değilmişim, adam çıkıp konuşmaya başladığında kanalı değiştiriyorum. Gören de fikirtepe çocugu sanacak p.zvengi :)
1.6 tl bir sms miş o kadar zengin değilim :(
Beyler Lafınızı Bilipte Konuşun, Yok Dallama Yok şu Yok bu.. Ünal Turan - Turabi Bunların 2Side b16 Burak'ın Akrabası :D dsaldkhasldhalsdh
https://youtu.be/KF4OBZVJ8no
Yarışmacıların Bölüm başı para alarak yapılan iğrenç bir program olarak
Görüyorum sorvayyvirrii :P
Turabi giderse kimse izlemez acunun kuklası
Turabi diyince aklaaa hemen onun adı gelirrr;
https://www.youtube.com/watch?v=AEUKxuFIWKs