clio williamsın eski sahibi eren abide vardı görürse yazar.. 180 lik ecoboost karışık kullanımda ortalama 9.0L yakıyodu ... ve ciddi seri ve süratli bi araç :)
Printable View
clio williamsın eski sahibi eren abide vardı görürse yazar.. 180 lik ecoboost karışık kullanımda ortalama 9.0L yakıyodu ... ve ciddi seri ve süratli bi araç :)
3 4 gün test etme imkanım oldu.. 90 100 cruize controlle giderken 5.5 6 litrelerde ve ciddi az yakıyordu.. vti'm ile denemeye çıktığımızda benden çok yakmıştı perfonmansı yeterli ama 160 lık rocco kadar gideceğini düşünmüyorum açıkçası.. ama hiç düşünmeden keyifle binilicek bi araba cidden...
ankarada bizde vardı araç bilirler bazıları ROT 97 plaka enkaya geldik 1 2 defa 320d makyajlı kasa 184 lükle 1 boy önde oluyorz denediğimizde vede arabayı getirdiğimizde bütün rocco sahipleri denemeye gerek yok sağlam gidiyor diyordu :) ankarada denemek kısmet olmadı rocco sahipleriyle :) yakıtıda cidden sakin kullanımda düşüyor biz 6 lt civarında yakıyorduk basmadıgımızad karışık kullanımda 8 lt tapagaz gittigimzidede max 10 lt görüyorduk :) tavsiye ederim
bu rakım vs muhabbetlerinden belki fark oluşmuştur bi nebze:) sürüşü cidden çok keyifli ve güvenli bi araç performansı da yeterli derecede bencede... bi yazılımla kaderi değişibilir.. ben fh vtecle 3 4 boy geçtim zürücü faktörüde etkin olmuş olabilir ama..:icon_tup: kesinlikle alınacak bi araba hiç düşünmeden
Focus 180 lik var pederde, en assagi yaktirabldgmz 9.0 karisik kullanimda, basmaya baslarsan anlik tuketimi cok artiyo 40 lara ciktigini hatirliyorum. Gidis olarak o donem bende clio rs 182 almistim babamda yeni almisti focus denedgmz zman 4. Vites te yakaliyodum araci. Fiyatina gore iyi araba bence
kisa süre 180 lik Kuga kullandim, gidisi ahim sahim degildi ama powershift sanzimani begendim
Ford Otosan bile bu arabadan ümidini kesip aynı sene ithalatını durdurdu.
Özel üretim bir araç bahsettiğiniz araç , benim dediğim ile ne ilgisi var Ford OTOSAN dan bahsediyorum ben Türkiye ye ithalini yapmıyor satılmadığı için. Focus dediğin dizel olur az yakar ; hadi gitsin istiyorsan o zamanda ST ya da RS ini almak lazım. Ford müşteri potansiyeline ters bir araç Ecoboost.
stock insignia ve stock ford focus u denedik insignia hiç nefes aldırmıyor içinde geçti resmen
ınsıgnıa o konularda cok basarılıdır 3 vıtes 80 yada 100 den basıldıgı anda cıddı anlamda hızlı gıder :) ruzgar dırencıde cok ıyıdır zaten son hızlarıda ıyıdır guzel sonuc :) vıdeosu yokmu :D
İnsignia 1438 kiloymuş şimdi baktım daha ağır gibi duruyo ama hafif focus sedansa kg ler birbirine yakındır ama denen araba hb se o zaman bir sıkıntı vardır çünkü hb focusun geçmesi lazım ağırlıktan daha avantajlı hb ler
alınca denerız ya :D