Focus 180 var yazılımlı .Merak eden denemek isteyeni beklerim izmir tarafı pmlesin.
Printable View
Focus 180 var yazılımlı .Merak eden denemek isteyeni beklerim izmir tarafı pmlesin.
Aynı motoru olan C-max ten çok kullandım. Düz yolda 2 kişi full bagaj tek soluk 220 görüyor devamıda nazlansada var..
Yakıt o tempoda 8.5 lt/100 km.
Aynı aracın dizeli ile aynı yük ve yolda dizel lt bazında daha fazla yakıyordu...
Bir iki ay önceki çekim Ford Focus 1.6 Ecoboost 182 Testing New Setup - YouTube
Böyle bir araç alıp basmamak zor;şu halde 8.3 gösteriyor .Uzun yolda ise ortalama 6 lara iniyor tecrubeyle sabittir.
insignia içinden mi geçiyormuş ? varmı video falan çok merak ettim ne kadar içinden geçmiş ne kadar içine almış...
Insignia da kullandım ecoboost c max'te.
Opel Fordu geçemez. Hayalden başka birşey değil.
mutantın şuanki hali ile 5.40 ın bagajından girip kaputundan çıkmam gibi bir hayal :) arkadaş
insignia ile focus denemesini koysun video da görelim
ne forum olduk arkadaş. babası ile deneme yapan bile var. Insignia focusu mu geçemeyecek. Daha neler görücez bakalım.
Güzel araç.
Bende test sürüşü mayetinde bir yolculuk yapmıştım yakıtı TSI 160 lık (manuel) ile aynı diyebilirim. Gidişi daha sağlam yazılım + arkaya TDCI yazısı ile zevkli bir araç olabilir.
Türkiye'de neden tutulmadı bu arabalar? Bayiler getirmiyor hepsinin elinde 1.6 125 bg ve dizeller mevcut
Aynı motor hacmi.
Aynı güç
Tork Ford'da daha fazla (10nm)
Insignia 170kg daha ağır...
Bu arada merak edenler için Insignia ş.i. 11 - 12 lt civarı yakıyor 100 km'de.