çok geçmiş olsun kardeş...umrm en kısa zmnda hasarsız bulursun.
adamlar walla baya açgözlüymüş,yakalanını cezasız durmadan srbst bırakırlarsa böle olur.
tkrrdan çok geçmiş olsun...
Printable View
çok geçmiş olsun kardeş...umrm en kısa zmnda hasarsız bulursun.
adamlar walla baya açgözlüymüş,yakalanını cezasız durmadan srbst bırakırlarsa böle olur.
tkrrdan çok geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun aga :/
varya yuıh yaa mustafam çok geçmiş olsun
mustafa çok büyük geçmiş olsun abi.umarım en kısa sürede bulunur.çok üzüldüm abi yaa :(
kardeş valla acı sölicem ama gerçek bu.o senin arabayı parçalarlarsa artık araba yok olur.parçalayıp satıyorlarburdada olmuştu
geçmiş olsun Mustafa
geçmiş olsun
cok buyuk gecmiş olsun
Geçmiş olsun. Çavuşbaşı tarafında böyle olaylar sıkca oluyor malesef.
geçmiş olsun..tam da günü..umarım bulunur:(
çok geçmiş olsun, umarım bulunur.
gözümüz civiclerin üstünde.
Saolun arkadaşlar.Sabah 6.00 da uyandık bugün ,o yüzden öğlen biraz uyudum.O arada arayan arkadaşlar olmuş sanırım , telefona cevap veremedim.
Dağda yaşamanın kötü yanı işte.Allah kimsenin başına vermesin.
o duyguyu ben yasadım allah yasatmasın çok kötü pisikolojisi bozuluyor adamın insallah bulursun aracı
Cok gecmis Olsun..İnsallah bulunur en kısa zamanda:(
Büyük geçmiş olsun...
Gecmis olsun kardesim.
Gören olursa öncelikli 155i arasın.
Bu arada böyle seyler yasanmaması icin arabanın anahtarını yattıgınız odada falan tutun.
geçmiş olsun Mustafa:S yuh artık başka bişi demiyorum ya bende bakarım plakalara artık emniyete söyleyin komşu illerede haber versinler eğer vermedilerse belki buralardan çıkar
şirketimde müdürümde çekmeköyde oturuyor. hanımına aldığı bi daihatsu aracı vardı onunda aracına 3-4 gün önce hırsız girdi araçta alabilecek birşey bulamayıp arka koltukları kesmiş şerefsiz.
allah belalarını versin ne diyelim.
mustafa geçmiş olsun :(
Çok geçmiş olsun umarım saglam bir şekilde bulursun
Büyük geçmiş olsun İnşallah tez zamanda bulursun...
geçmiş olsun , kaskonun yeni bitmiş olması üzücü.
en kısa zamanda bulunur inşallah.
Hayda..Tam da zamanını bulmuş şerefsizler.. Geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur :(
çok geçmiş olsun. kaskonun bittiğin gün olması tam talihsizlik olmuş.
geçmiş olsun mustim, gözüm sivik plakalarında..
Geçmiş olsun
şimdi gördüm konuyu bi tane aynı böle renkte saat 4-5 arası plakasız karabayırda gazalrken gördüm sol arka tamponun da sis yeri vuruktu hafiften
1-2 saate kadar oralar gitcem aksam haber yazarım buraya görürüsem .
Gerçekten büyük talihsizlik, geçmiş olsun..
geçmiş olsun dostum, iyişallah bulunur...
Teşekkürler , ksura bakma uyuyordum.Baya stres oldu evde.
Son durum nedir, var mı bi gelişme ?
slm abicim.ya bugün gördüm gibi oldu tc plaka gözüm ilişti bi antalyadayım ben.bende gelen geçen civic e bakıorum görürsem buralarda gidip el koyarım.
dün abktım soruşturdum şimdi gene gittim ama bizim buralrın arbası deilmiş.saga sola iyice sordum haber bıraktım gören olursa yapıcaklar
gecmis olsun..
Araç bulundu arkadaşlar.Tüm ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.
Sultanbeylide 4 kapısı açık olarak bulundu.Hasar yok.Hırsızlar bizim arabayla bilgisayarcı soymuşlar .Arabanın bagajında laptoplar ve bilgisayar parçaları çıktı bir ton.Hırsızlar kayıp tabii,inşallah bulunurlar.
çok geçmiş olsun, hasarsız olması da büyük şans. belki yakalanma korkusu ile hırsızlıktan sonra arabayı terk edip kaçmışlardır :ofk:
geçmiş olsun mustafa sevindim arabanın bulunmasına :)