Aynı fikirdeyiz kesinlikle. Şu anda 100k rakamlara araç bakacak olsam, 2. el 320d ile ilgilenirdim.
Printable View
Gel e serisiyle başlıyor dediğin mercedesinin c serisi 1.8cgi motoru 7 ileri şanzımanı amg paket 19" jantlısıyla senle bir ankara istanbul yapalım. Ortalama hızımız gişeden gişeye 180km civarı olsun.
Ondan sonra beğenmediğin c hakkında tekrar yorum yap senden ricam.
2 tür kırmızısı var sanırım, özel bir kırmızı rengi var, bir test programında izledim. böyle bir renk böyle bir yanış yok..amg şart zaten.
Önden çekiş olması en kötü özelliği bence.
Görüntü AMG ve dolu olduğunda güzel, standart donanım rezalet.
Arka biniş iniş çok büyük sıkıntı, arka oturuş pozisyonu da o ufacık camı yüzünden kötü.
Bunlar dışında alınabilecek bir araba, ben olsam amg paket a serisi tercih ederdim bayan için.
Arkadaş fikir sormuş herkes fikrini beyan ediyor, güle güle kullan aracını.
Fanatizm yapmaya gerek yok herkes herşeyi beğenecek diye bir kaide de yok arkadaş fikrini söylemiş.
Fanatizm yapıcak son adam benim. Altımda hitler 1.6 motorlu a3 varkende alttan ayaklarımı çıkarıp taş devrindeki gibi gidiyorum diyen de bendim:)
C varkende kızılay dağıtıyor diyen de benim. Ama ucuz merco denince tepem atıyor.:D Canavar gibi araba ama satıyorum ben de 2 ay içinde
Yaşı da görmedim yaş farkımız varmış şimdi dikkat ettim. Saygısızlık ettiysem kusura bakma:)
CLS alamamış parası yetmemişte CLA almış gibi sanki şahsi fikrim A serisi kesinlikle daha güzel en azından çakma durmuyor
CLA amg'siz basit dursa da şuan pek rakibi olmayan bambaşka bir segment. Mutlaka kaymagını yiyecektir Yıldız..
herşey iyi hoşta önden çeker olması bence en büyük eksik
abi araba ilk bakışta güzel duruyo tabi amg paketlisi fakat baktıkça bu araçta eksiklik var diyosun, yani ne üdüğü belirsiz, melez gibii bişey :) olmamış diyorsun, önden çeker olması da cabası, bence o paralar etmez, 77 bin TL'ye a serisi satılmıştı koltuklarına varana kadar spor ve güzeldi, benim çok hoşuma gitmişti, çok hoş bir tercih olur