Ya öyle aham şaham bi beklenti yok zaten otomotiv sektörü belli yani seviyesi :D Ama şu radyo ve televizyon teknolojisi çok kafama yattı açıkcası..
Printable View
Eskişehir üniversite okunacak en güzel yerlerden biridir bununda büyük bi önemi var sırf bölümü iyi diye ögrenciye uygun olmıcak yerlere gidip dönen arkadaşlarım var eskişehir her bakımdan istediğini verir hiç pişman olmadım devam edebilme şansım olsa yine okurum ve o bölümün hocaları çok çok iyidir asistan flan girmez prof veya doç işinin ehlidir tek dezavantajı okul ana kampüsten ayrı onada tek dolmuş uzak falan zannetme dolmuşla 5 dak falan..
Aslında istanbul dışı düşünmüyorum ama bölümde istediğim bir bölüm aslında olabilir istanbul içide araştırayım bi..
Ya abi aslında ücret o kadarda önemli değil tatmin edicek kadar olsun yeterli ama tabi herkezin tatmin seviyesi farklı sevdiğim işi yapacağım sonuçta
Karar olarak Radyo Ve Televizyon Teknolojisi ve Grafik Tasarım'da karar kıldım ikiside severek yapabileceğim meslekler
Trakya Üni. Teknik Bilimler MYO veya Anadolu Üni. Porsuk MYO gidicem.İstanbul için'de Özel bir Üniversitede olabilir daha tam olarak karar vermiş değilim.
Ayrıca Radyo Ve Televizyon Teknolojisi ile Radyo Ve Televizyon Programcılığı aynı bölümlermi Programcılığın 2 Yıllık Geçiş Hakkı yok diyorlar ama ?
Ayrıca forumdan Eskişehir Ve Edirne'de okumuş,okuyan abilerim varsa biraz bilgi verirlerse sevinirim :)