Mitsu temsilcisi ben mi kaldım bir tek, yok mu benim Evo abilerim??Çağlar...Ayhan Abi..henüz tanışamadığım Urla plaka Evo.cu kardeşim..duyun sesimi??
Printable View
Mitsu temsilcisi ben mi kaldım bir tek, yok mu benim Evo abilerim??Çağlar...Ayhan Abi..henüz tanışamadığım Urla plaka Evo.cu kardeşim..duyun sesimi??
özdin abile iletişim kurarsan o sana bildirecektir ;)
Evolarıda görmek istioruz akşam :) Hatta subileride :)
Tamam o zaman, 12.den önce ayrılanın arabasını çizerim ona göre:P
akşam, 9'da tunuva başlıyor....
bireysel olarak yada forumdan toplu olarak gelmek istiyen arkadaşlar çok gecikmezse memnun oluruz....
karting turnuvası gece yarısına kadar sürüceğinden dolayı, o saatten sonra Çeşme otobanı bizim;)
Güzel bi gece olucak inş.:icon_tup::icon_tup:
walla abi var :) bahsediliyo biliyorum :) ki ben aralarındayım hergün görüyorum yapılanların çoğu ankara + izmir ortam yapım yapıldı.İzmirde gt30r lı gt35r lı subiler var :)
Sadece bitanesi bekliyo yollara çıkıp gazlamayı oda yakında gelicek biraz fazla oldu oda :)
tahmini kaç kişiyiz aşşa yukarı rakkam ordamı belli olur?Çok kalabalık olursa katılım zorlaşabilir
katalşım subilerimi Alipgeliorum OZaman siyahcivic i görelim subicikleri Ewocukları Hatta VTh ida getirim haaahuauhauhauhhua Caglar beni yer herhalde aks yüsünden1 ton sövüyo saten:d
olmazmı abi hem ne şenlik olur :) açıkçası bi kısmı büyük insanlar büyüklüğünüde geçtim aramızdada büyük olanlar var ama ruhu genç bizim aramızdakilerin :D
çoğundada polis korkusu var.Arabalarınıda yatırıyorlar.
Doğal olarak sizinde olduğu gibi benimde aklımda " madem gazlamıyacaksın neden yapıyorsun " gibi soru oluşmuyor değil:soru:
ilk turnuvaya yaklaşık 80-90kişi gelmiş...65kişide turnuvaya katılmıştı... acayip zevkliydi....
bu sefer rakam biraz daha yüksek olucak gibi ama sorun değil....alan fazlasıyla büyük...
Turnuva eleme usulüyle devam edicek...
Hakemler ise, yarış sırasında disiplin sağlamaya kararlı:)
kartlar 9hp'lik, pist ve zemin ise gayet güzel;)
DN.
İzmir'deki Subaru sahipleri araçlarını büyük kalabalık arasına sokmaktansa daha çok kendi aralarında denemeyi tercih ediyolar die biliyorum...
Güzel subarularımız mevcut güzel İzmir'mzde, keşke onlarda gelse...:p:p
bu akşam mükkemmel olucak kaçıran üzülür :)
bgn izmirdeki toplantı kçta bitio
gzl bir gece oldu..:) varsa video ları alallım
evet merak edıyoruz dun anlattınız heveslendırdınız bızı burda .. fotoları vıdeoları alalım:)
hareketli güzel bir gece oldu video ve foto vardı sanırım..:beuj:
İzmir'e geldim, organizasyonlar olursa haber verirsiniz :)
yeni konu açmadım eskisi varken ;)
tamam bebek :D ararsın ararım araşırız :D