beni arayıp detayları ve adresleri alabilirsin :icon_tup:
telefonum özelinde :)
Printable View
of selçuk abi ya daha geçen hafta izmirdeydim puff:(:(
Mitsu temsilcisi ben mi kaldım bir tek, yok mu benim Evo abilerim??Çağlar...Ayhan Abi..henüz tanışamadığım Urla plaka Evo.cu kardeşim..duyun sesimi??
özdin abile iletişim kurarsan o sana bildirecektir ;)
Evolarıda görmek istioruz akşam :) Hatta subileride :)
Tamam o zaman, 12.den önce ayrılanın arabasını çizerim ona göre:P
akşam, 9'da tunuva başlıyor....
bireysel olarak yada forumdan toplu olarak gelmek istiyen arkadaşlar çok gecikmezse memnun oluruz....
karting turnuvası gece yarısına kadar sürüceğinden dolayı, o saatten sonra Çeşme otobanı bizim;)
Güzel bi gece olucak inş.:icon_tup::icon_tup:
walla abi var :) bahsediliyo biliyorum :) ki ben aralarındayım hergün görüyorum yapılanların çoğu ankara + izmir ortam yapım yapıldı.İzmirde gt30r lı gt35r lı subiler var :)
Sadece bitanesi bekliyo yollara çıkıp gazlamayı oda yakında gelicek biraz fazla oldu oda :)
tahmini kaç kişiyiz aşşa yukarı rakkam ordamı belli olur?Çok kalabalık olursa katılım zorlaşabilir
katalşım subilerimi Alipgeliorum OZaman siyahcivic i görelim subicikleri Ewocukları Hatta VTh ida getirim haaahuauhauhauhhua Caglar beni yer herhalde aks yüsünden1 ton sövüyo saten:d
olmazmı abi hem ne şenlik olur :) açıkçası bi kısmı büyük insanlar büyüklüğünüde geçtim aramızdada büyük olanlar var ama ruhu genç bizim aramızdakilerin :D
çoğundada polis korkusu var.Arabalarınıda yatırıyorlar.
Doğal olarak sizinde olduğu gibi benimde aklımda " madem gazlamıyacaksın neden yapıyorsun " gibi soru oluşmuyor değil:soru: