barçının izmirin göbeğinde 4-5 katlı mağazası var ve senelerdir izmirde iyi bir hizmet veriyorlar.
Printable View
barçının izmirin göbeğinde 4-5 katlı mağazası var ve senelerdir izmirde iyi bir hizmet veriyorlar.
Canon 1100D vereyim. 50 Poz çekilmedi. Full Set.
Canon 1100D 18-55mm DC III Lens Kit Fotoğraf Makinesi
CANON EOS 1100D 58mm UV FİLTRE
Canon 18-55mm için 58mm Yaprak Parasoley (Hood) + 58mm UV Filtre
Toshiba 32Gb SDHC Class10-30MB/s
Tripod.
Canon EOS 1100D için Profesyonel Üçgen Çanta
800 TL Nakit (pazarlıksız)
barcın o botu stokta olmayan numara ıle satılıga cıkartmıs,sıparıs verdım 4 5 gun sonra aradım nerde dıye stokta yok dedıler o sekil ogrendım yoksa hala beklıyodum sanırm,ıade yaptılar parayı daha sonra.
Bilmeyen arkadaşlar ve ürünleri temin eden arkadaşlar vardır belki .Inditex grubu ( Zara - Pull & Bear - Bershka - Oysho - Massimo Dutti - Uterque ) Yılbaşından bir gün sonra sabit indirime girerler. Cuma günü sabahı ile indirim başlar , alacak olduklarınız var ise 1-2 hafta daha sabredin derim :) + Her hafta çarşamba günü de indirim gelir Erkek reyonuna :)
bende camper almak istiyorum var mı avantajlı bir yer
Gold Bilgisayar'da World Card'a özel 500tl ve üzeri alışverişlerde 50tl, 1000tl ve üzeri alışverişlere 100tl world puan veriliyor.
Usb bellek alicak vsrss a101 ya da bim e baksin. Gecen gun 16 gb usb 3.0 13 liraydi 4 tane aldim :D
Sağolsun sword kardeşim homend.com.tr de geçerli kupon paylaştı ütü değişim zamanı gelmişti adventouch 1109 modelini aldım ve çok iyi çıktı ihtiyacı olan varsa kesinlikle tavsiye ederim . Murat'ın paylaştığı kupon iptal olmuş bana da yeni %40 indirim kuponu verdiler EMNİYET koduyla indirimi kullanabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9953513/detay/
19.500 e bırakıyor. ekmek yedirir mi ?
Yedirir. Güzelce bakmak lazım. Fiyat güzel.
Golf feleğin çemberinde best time yapmış 20 lira diyorsunuz kimse almaz o arabayı ekmekte yedirmez. Toplamaya kalksan zaten mantıksızsız zarar edersin.
130bindeki bi araba gibi durmuyor golf
oo golfu alıp kar etcegenı hıc sanmam zaten direksiyon airbag patlamıs yapstrmıslar duz durmuyor araba hıc gerek yok.gerekırse ekmek yeme :D
pacificlerdeki stoplar sinyal kısımları siyahımsı olandan degilmiydi
doğru bişey mi bilmemde pazar arabaları hemen hemen böyle. araç hasarlı veya hasarsız bitli baklanın kör talibi olur. amaç ekmek yemekse yedirir. güzel bakmak gerekir. piyango bu işler.
Eğer araç 4 kapıdan çevirme değilse tam bir fırsat aracı ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01738850/detay