a101 şifresi geldi alt limit filanda söylememişler vodafone yada a101 sitesinde de bilgi bulamadım. hadi hayırlısı :)
Printable View
a101 şifresi geldi alt limit filanda söylememişler vodafone yada a101 sitesinde de bilgi bulamadım. hadi hayırlısı :)
bana da geldi şifre. ne zamana kadar kullanabilcez bunu
Bir an önce kullansanız iyi olur.Kasiyer problem çıkarırsa bunu söyleyin.
https://i.hizliresim.com/7qz4zv.jpg
A101 düzeltme mesajı geldi : teknik hata nedeniyle şifreniz geçersizdir. kampanya koşullarına uyan abonelerin şifresi 22 mayısta sms ile paylaşılacaktır diye.
kampanya koşuluna uyan abone ne acaba?
A101'de sıfır Vodafone hat satışı da yapılıyor.
Hat alanlar için böyle bir jest düşünmüşler.
Yanlışlıkla genele açılmış diye duydum.
A101 bünyesindeyim.
Selamlar şu ürünü almayı düşünüyorum, daha önce netten hiç alışveriş yapmadım bi sıkıntı olurmu sorıyım dedim,bide bodrum için ekstra kargo ücreti alınıyormudur arkadaşlar .
Hummel REFLEX TOTAL TONAL SS17 Siyah Erkek Sneaker
SON FIRSAT!!!
İlan No: 415327893
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Daha 3-4 ay önce 55bin tl ye koyulmuştu bence güzel bi fırsat
İlan ile alakam yoktur
Fiyat iyi. Aynı modelin koyu yeşilini babam aldı. Liste fiyatı yüksekti diye hatırlıyorum.
Yolunuz düşerse Muğla'daki bir avm'de Hummel outlet mağazası var. İnternette dahi bulamayacağınız fiyatlara satılıyor ürünler. Ayakkabı stoğu pek yoktu ilk başta, şimdiye artmıştır herhalde.
Hepsiburada'da hummel da güzel indirimler vardı düşünenler bakabilir
HB de liqui moly motor yağlarının fiyatları bayağı bi düşmüş ben kendi aracima alacağım zaman 200 liranın üzerindeydi. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Axess ramazan ayında her 100 liraya 11 lira çip para veriyor. 5 defa akaryakıt alınır.
11 ayın sultanı Axessleyince cıkar tadı! | Axess
** Hopi kullananlar bp'den alsın. Bir %3 de oradan gelir.
Hepsiburada bilgisayar bölümünde indirim var.
Yine yakıttan gidelim ölücü kardeşlerim;
BP ramazan kampanyası. Market ve akaryakıtta 7 defa 100tl harcama yapınca 70 tl bonus veriyor. Ayın 27'sine kadar geçerli.
Ramazanda bonuslar 2’de bir katlanıyor! Toplam 70 TL bonus!
Worldcard Opet Kampanyası. 4x100tl'ye 50tl ekstre indirimi veriyor. 30 haziran son tarih.
https://www.opet.com.tr/opet-ve-worl...nacak-kampanya
** Bp alımlarında hopi geçirmeyi unutmayalım.
Arkadaşlar AVEA TURKTELEKOM kullanan var ise,
5555 e SAHUR yazıp gönderin, ramazan boyunca 02:00-08:00 yada 02:00-06:00 yanlış hatırlamıyorsam 10 GB veriyor..
Yapı Kredi İ ter et Bankacılığı içinde Samsung cep telefonları için %30 indirim kuponu var
N11 de develi diye bir mağaza var bir alana ikinci bedava ben şort aldım 2 tane 2 tanede bedavaya geldi :D ama ayrı paketler halinde sipariş verin tek siparişde olmuyor ..