Tabii ki öyle ama her kime ürettiriyorsa güzel ürün ürettirmişler, veya kim üretiyorsa kendi markasıyla daha ucuza satıyorlar biliyorsanız onu alalım hepimiz faydalanalım.bu haliyle fiyat/performans bile diyemeyeceğim çünkü bir silecekten ne istiyorsam fazlasıyla veriyor. hele 2-3 sene giderse zaten ne ala
![]()
ben de sipariş verdim, teşekkürler![]()
donnaımhaber'de gördüm biri demiş "ben aldım, çöp" ama ben 6. arabaya taktım valla mercedes'te inwells marka çöp silecek varmış sensör bile tam temizlenmediğinden sanırım sürekli çalışıyomuş, meğer sorun sensörde değilmiş şimdi silecek sensörü de kendine geldifısır fısır çalışıyor
he bu arada a3'te 8 ay yaklaşık 20 bin km oldu çok yağmur ve kar gördü, camlar anasının hörekesi çizik olduğundan silecekleri de erken yıpratır diyordum ama halen sorunsuzlar onda da
Eski siparişlerime baktım.
Eylül 2023 ve Ekim 2025te sipariş vermisim. Demekki 2023-2024 kışını güzel geçirmiş. Bu sene biraz bozulmuş diye tekrar sipariş vermişim.
Ben Ekim 2025te 260TL den almışım tanesini, şimdi 160TL. Yedek olsun diye bir set daha alayım. Teşekkürler.
Valla en babasının bile 1 yıl sonra performansı zayıflıyor o yüzden uygunu alıp sık değiştirmek benim tercihim.
üstündekinden iyidir en azından 2 li set aldım bende![]()
ön sileceklerimi daha yeni değiştirmiştim. Bmw 1.18i için arka silecek olsaymış iyiymiş.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)