bagcilardami kayboldu
Printable View
bagcilardami kayboldu
Geçmiş olsun Musti umarım bulursun kazasız belasız, ellerinden alırız diyenler o tayfadansa cüzzi bir miktara sana geri satma fikrinde olabilirler, benzer olaylar duymuştum.
hacı geçmiş olsun inş. kısa sürede sağ salim bulunur.
Bende de beyaz mash 150 vardı inş en kısa zamanda bulunur.bahcelievlerdeyim benimde aklimda bulunsun belki yardimim dokunur
geçmiş olsun
Bnmde scooter calınmıstı o gun 27 adet motor calmıslardı 20 tane motoru gıdıp gordum ama kendı motorumu bulamadım uzun sure sonra hırsızı bulduk ama motoru mardınde bı koyde satmıs adamın dedıgı caldıgım motoru 6 ay boyunca sakladım bu motor cok arandı dedı geçmiş olsun bılırım nasıl bı duygu oldugunu
geçmiş olsun buaralar bu hırsızlık oayları çok fazla duyulmaya başladı umarım tez zamanda bulunur
kansız çok memlekette...
geçmiş olsun .inşallah bulunur.
Musti geçmiş olsun yavrum umarım en kısa zamanda bulunur. :( Yapabileceğim bir şey olursa diirek ara..
musticim geçmiş :( olsun her yerde bakınıyorum inş bulunur kardeşim bişi lazım olursa ara
geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim, inş en kısa zamanda bulunur.
Herkese teşekkür ederim ..
Emek hırsızları piyasada malesef. Böyle bişeyin başıma geleceği hayatta aklıma gelmezdi. Allah belasını versin kansız şerefsizler. Sizden tek ricam , gerek facebook , gerek twitter yoluyla sürekli paylaşım yapmanız.. Motor şuan seyir halinde olabilir , herkesten allah razı olsun.
Geçmiş olsun Avcılar tarafında olan akrabalara haber veridim resmi gönderdim inşallah bulunur Allah bunların hepsinin Cezasını versin adi mahlukatlar..
hacı bugun konusutugumuz gibi bişey sonuca varacaksa alo demen yeter
bende paylaştım resimleri
Geçmiş olsun Musti kardeşim çok can sıkıcı bir durum şerefsiz kansızlar inşallah bir an önce belalarını bulurlar da sende motoruna sağ salim kavuşursun kardeşim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31417656/detay
bunla yakınla uzaktan alakası varmı ?
geçmiş olsun