6 serisi en güzeliydi, yenilerini sevemedim:(
Printable View
6 serisi en güzeliydi, yenilerini sevemedim:(
306 ya yada 407 ye vs. kac sene bindiniz ?
Aracı merak ettim baktım bayiye de gelmiş test edeyim dedim. Test ettiğim araç dizeldi. Dış görüntüsü hoşuma gitti içi de görüntü olarak idare eder. Ben ön diz baş arka diz baş mesafelerini kontrol ederken satış temsilcisi yavaştan anlatmaya başladı. Bu aracı tasarlarken golften audi a3 bmw 1.156 mercedesden esinlenildi... Kapıları da çok kaliteli ağırlığından kapatırken çıkardığı sesten anlayabilirsiniz vw deki gibi diye. Bende kapıyı açtım pat diye kapattım. Kapı tekrar açılmayacakmış yada içerisinden bir kaç parçası çıkmış gibi bir his uyandırdı. Anlattığı kadar değildi yani. Aracın iç ve dış görüntüsü göze hoş sade geliyor ancak iç mekan göründüğü kadar kaliteli değil. Saklama gözü açısından cimri davranılmış bir tane göz var yolcu tarafında. Yeni nesil araçlarda orta konsol haricinde teyp alt kısmında olsun şöför tarafında olsun veya koltuk altlarında olsun daha fazla göz var. Koltuklar oturum olarak pek rahat gelmedi sanki singere oturmuş hissi veriyor. Direksyion ise vw golf7 direksiyonu ile neredeyse aynı. İç kısımlarda piano black kullanılmış direksiyon iç kısımda deri dikiş motifleri fln. Ki zaten satış temsilcisi geçen sene yılın aracı seçilen golfe rakip olarak çıkardık bu aracı diyordu :) Müzik açma kapama değiştirme tuşları direksiyonda ama hız sabitleme tuşları için sinyal kolu gibi ayrı bir kol koymuşlar. Biraz o kısmı karmaşıklaştırmış. Arka kısımda ise koltuk dayama bardak koyma kısmının olmaması da çok şaşırttı beni hiç bir paketinde yokmuş bu. Arka kısım baş diz mesafesi olarak normal çok geniş değil. Yine bir diğer şaşırdığım hususta cam tavandı. Cam tavan bildiğiniz tavan ne sunroof özelliği var ne elektrikli tavan özelliği. Tavanı bildiğiniz camdan yapmışlar. Açılıp kapanmıyor herhangi bir tarafından köşesinden hava almıyor. Kışın soğuk yazın sıcak sıkıntı olur bu cam tavan ile. Maliyetini biraz daha artırım elektrikli yapabilirlerdi diye düşünüyorum. Aracın hızlanması yavaşlaması da pek tatmin etmedi güven vermiyor ani hızlanma yavaşlamada. Sürüş esnasında araç içerisine hem motordan hem yoldan bir hayli ses geliyordu.
Bütün araçlara benzetmeye çalışacaklarına özgün birşey çıkarıp kaliteye odaklansalarmış daha iyi olabilirmiş.
ciddi az yakıyormuş
130 HP'LİK PEUGEOT 308 1.2 e-THP'DEN TÜKETİM REKORU
120 hp 1.6 dizel diyor farklı versiyon olarak hangisi bu acaba ?
Farkettinizmi bilmiyorum 308 in devir saati alışık olduğumuz saat yöüne göre artmıyor, terse doğru artıyor. Tipi falan güzel beğendim ama sırf şu devir saatinden dolayı param olsa da almam arkadaş:)
fransızlar bazı şeyleri sırf farklılık olsun diye yapıyolar. devir saati ibresinin ters yöne dönmesi de nedir arkadaş? araç güzel ama Allah var; sadece şu farklılık olayına değinmek istedim...
Yeni seri otomatik vites gelmiş, cift kavrama. 77bin fiyat verdiler.