Yeni kasanın mavisinden ziyade kırmızısını çok beğendim ben.. :)
Printable View
Yeni kasanın mavisinden ziyade kırmızısını çok beğendim ben.. :)
Maşallah çok güzel duruyor yeni octavia çok güzeldi Octavia RS i muhteşem olmuş :)
yeni octavia cıktıgından beri 1,5 ay oldu hala sırayla satılıyor 1 ay sonrasına sıra yazılıyor 1 alan 2 tane aldırıyor cevresine, vw sahipleri kıskanıyor aracı :) bunu saklıyamazlar gelen takasa araçların bir çoğu vw ailesi ,aracı yakından inceleme şansınız olursa test sürüşü yapın ve iyi inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız. RS ise özel sipariş ile getirilir fiyatı hesaplanır toplam süre max 13 haftadır,ama normal şartlarda bayilerde olmaz . yaklaşık fiyatı en az 100 bin TL olur üstü olur aşağısı olmaz, 2.0 140bg lik superb ler 104 bin TL ona göre düşünün.
Octavia RS mevcut kasa da özellikle mavi her zaman ilgi çekicidir
Yenisi de ilgi çekici (arka spoileri son dakika tasarlamışlar yalnız)
Fakat
3.20 i ed : 1.6 turbo 170ps yaklaşık 109 tl iken üstelik vergi avantajı da varken Octavia ya karşı ben olsam 3 kasayı tercih ederdim
aslında VAG bir çılgınlık yapıp awd+dsg+270 hplik tsi motorla üretse çok güzel giderdi bu kasaya.
bence başarılı ,sadece markaya para verme çılgınlıgı biz türklerde var
orhan güney bey şimdi sıfırını alır bizde emekli olunca orhan beyden 2. elini alırız :D
arkası az daha hırçın olaydı çok güzel olurdu, öndeki tip arkada yok
Ne diyim inşallah Türkiye yollarında görürüz
Felaket güzel. :)
Jantlar ve egzos uclari epey hosuma gitti.
2-3 sene sonrasi icin dizeli gelirse dusunurum ciddi ciddi. :)
Güzel fakat ülkemizdeki vergilendirme sistemi yüzünden pek tutulacağını sanmıyorum.
Gelmiş bile
http://i.hizliresim.com/38970M.jpg
http://i.hizliresim.com/RyJ0MR.jpg
Not:Alıntıdır..
02 Nisan 2014 Tarihinden İtibaren Geçerli Tavsiye Edilen 2014 Model Yılı Anahtar Teslim Fiyat Listesi.
Yeni Octavia RS
Motor Donanım Kampanyalı
A.T.S. Fiyatı (TL)
2.0 TSI 220 PS DSG Green Tec RS 119.900
2.0 TDI CR 184 PS DSG Green Tec RS 123.900
Yeni Octavia Combi RS
Motor Donanım Kampanyalı
A.T.S. Fiyatı (TL)
2.0 TDI CR 184 PS DSG Green Tec RS 126.900
Model
Metalik Renk (TL) Sunroof (TL)
Octavia RS 1.800 4.700
Octavia Combi RS 1.800 5.150
Hicbir albenisi olmayan agir bir araba.
Direksiyon altı düz olan model olsa kusursuz olucak gözümde :)
Çok beğendim ben kasayı. Ama fiyatları düşündürür insanları.
Araç cidden güzel olmuş önden içten ama alındıktan sonra acil basılmalı plaka kare takılıp tüm logolar iptal edilmeli, spoiler sökülmeli ve daha koyu bir stop takılmalı. Tabi bu fiyata alınırsa