Edirnede köfte köfteci osmanda ciğer aydın da yenir :)
Printable View
Edirnede köfte köfteci osmanda ciğer aydın da yenir :)
adapazarinda köfteci mustafa yi tavsiye ederim... adapazarındaki ev tam karşisindaydi, habire yiyordum :D
Konusundan gitgide uzaklaşıyor paylaşım. :(
Olumsuzluk yaninda olumlularida soyluyor millet ne sikinti var ?
Sıkıntı yok. Zaten olumlu mekanlar için ayrıca açılmış konu var. Ben konu sapmasın diye yorum yaptım.
Hd İskender ve Baydöner tarzı yerlerde iskender yememenizde fayda var, gerçek iskender değil oradakiler. :)
İskenderin bağdat caddesi ve kadıköyde 2 güzel restoranı var ama porsiyon 21 yada 25 liraydı.
Benim gibi bilmeden duble eti bol söyleyenlerde 60 lira civarı ödüyor tabi o ayrı :D
iskender yemek isteyenler levent garaj iskender.
hd iskender gerçektende rezalet
eskişehir papağan çiğ börek. affedersin *** kadar mekan oturmaya yer yok. siparişi kenya şubelerinden getiriyorlar herhalde. aşırı yağlı ve tatsız tuzsuz.
eskişehirde köfte yemek istiyosanız emek köftecisine gidebilirsiniz iki eylül caddesinin arka tarafında küçük bir mekan ve eskişehirdeki çoğu köfteciden daha lezzetli bence
ataköy big mama's da son günlerde bozmaya başladı.
döner yemek istiyenler cevahir avm karsısı fulyaya gderken solda kalr bahar dönere ugrasın 13 yıldır bılırım lezzet hala aynı pide döner tavsye ederim.
uygun fiyatlı cam filmi çeken memnun kaldığınız yer var mı? avrupa yakası :)
Şark sofrasına zaten anca ataköye turist gelenler gidiyor bide onun çakması sirnaz var 2.kısımda albirini vur ötekine ataköylüler eti oradan fazla yemezler nitekim gelik gibi biryer duruken :)
Bakırköy ve çevresinde yüzlerce belki yiğinti yeri var lezzeti güzel diyebileceğim yer sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Alayı dekor zaten çoğu insanda adam gibi ağız tadı yok görünüşü güzelse gir kafası :)
bursa uludağ 1.bölge şampiyon büfemi ne var sakın ordan yemeyin 5 sucuk 5 ayran 300 lira geçen sene yemiştim acısı hala içimde:))
Ataköy Marina - Hardal , çok mecbur kalmadıkça yemek yemenizi önermem.
Bakırköy İncirli - Taksim Hamburger
Geçen yıldan beri geceleri canım birşeyler çektimi çıkar giderdim ama son 2 aydır ilgi ve alakadan memnun değilim.
Önden ıslak alıyim üstüne döner istiyorum diyorum adam önden döneri getiriyo ıslakla beraber içeceği getiriyor. Sipariş verecem bakan yok.. Son zamanlarda bozdular bence
HD İskender (muhtemelen her şubesi), o paraya iskender yemediğim kesin ama o kadar sormama rağmen et görnümlü malzemenin ne olduğunu söylemediler, neyseki sadece İzmir'de Bornova'daki alışveriş merkezinde ilk ve son kez HD İskender yedim, daha da hiçbir şubesine gitmem, açlıktan ölsem, tek alternatif HD olsa yine yemem o derece, hele o pideleri yok mu pideleri onunla çok rahat çivi çakılır. (inşaat çivisi değil elbet :D )
Kolcuoğlu (İstanbul'daki tüm şubeleri); hangisinden başlayayım ki, tezgahtan çıkmış gibi birbirinden at hırsızı kılıklı valeleri mi, vıcık ötesi lahmacunları mı, 30dk sonra beni yemeye başlayan etleri mi...saymakla bitmez. Ama ne zaman önünden geçsem hep dolu, bu millet kötüyü çok seviyor hatta kazıklanmakta vaz geçilmezi.
Et-inn (muhtemelen tek şubesi var, o da sahrayıcedit'te, inşaatları işleri gibi restaurant anlayışıda dıştan cafcaflı ama içten vasat), menüler bildiğin çocuk menüsü ama fiyatı pek öyle değil, hadi fiyatını geçtim, eti gidip migrostan mı almışlar ne yapmışlar bilemedim, kekik, nane, tuz, biber, kimyon... artık ne varsa döküp öyle adama benzetebilmiştim., serviside ağır, otopark sıkıntısı olduğu gibi yine Kolcuoğlu sitil illa biz park edeceğiz zihniyeti var.
Fulya'daki İskender İskenderoğlu, bunlar eti nereden alıyorsa artık, etin tadı günü gününe uymuyor, 2 kere yedim ikiside mecburiyetten oldu, ilk gittiğimde iskenderi yarıda bırakmıştım, kokusu bile tahammülü zorluyordu, ikinci gidişim ise maunpeder ve eşimin amcasının iskender yesek olmaz mı demeleri yüzünden olmuştu, hayret ikinci gidişte etin lezzeti iyidi, ilk gittiğimde hayvanın muayyen gününe denk gelmiştik herhalde :D :D
Şimdilik bunlar aklıma geldi, kara listeye alıp daha da gitmem diyerek hafızamda yer etmemeleri için sildiğim mekanları bir flashback yardımıyla hatırlarsam onlarıda yazarım. :D
Ankarada umitkoy gulluoglu. Servis rezalet. Siparis verdik 1 saatte gelmedi, yemeden kalktik
Taksim meydan da kitchenette ' in yemekleri ya soguk geliyor ya iyi pişmemiş.
marmara forumdaki hd iskender güzel
HD iskender ankarada ve bursada farklı bayilerine gittim birkaç kez, pidenin sert olması hoşuma gidiyor ama servis inanılmaz geç. 30 35 dakika bekletiyorlar. Henüz gitmemiş olanlar tam acıkmadan gitsinler :D
Özgenç oto kaporta . Aracı bırakmadan önce söylememe rağmen kapıdaki 3 cm lik çizik için komple kapı ve çamurluğu boyadılar .
bodrumda lahmacun + ayrana 64 tl çeken var :)
Nişantaşı Hardal. Rezalet bir servisi var. 3 içkiyi 45 dakıkada getırdıler. Oda en sonunda adamları arayıp paket servisiniz varmı dıye sordum. Var yanıtını alınca, o zaman dısarıdakı masaya bı bak hele dedım :D 3 garson koşa koşa gelmişti.
bu hd nin hikayesi ne ? ben 2 kere yedim sanırım mikrodalgada ısıtıyorlar..
etler bir tuhaf..
evet boykot mekanları listesşnde artık :)
denemedım yolum düştüğünde ilk fırsatta denerim:)bahar döneride denemedıysenz kesınlıkle deneyın. kadıköy balıkpazarında mercan var balık için tavsye ettı bı arkadasm suan onunla konusmuyorum:) okadar kötuydu bira allahdan efesdi masadakı alkolle arası olmayan ınsana bıle en lezzetlı gelen üründü:)
Pendik marina cafe crown servis cok yavas.sicak ve soguk cikolatayi begenmedim.
Bir gün gittik oturduk dakka tutuyoruz, tabi arkadasla bildigimiz için mekani ,45 dakka oldu geldi siparis almaya tam ayarlamistik kendimizi 5 dakka sonra belese hava manzara aldık diye kalkicaktik olmadi:D
konu yemek üzerinde bi yoğunlaştı herkes ağzının tadına düşkün :)
bu arada merkezefendi köftecisini de daha önce denemeyenler için tavsiye ederim. merkezefendi mezarlığının arkasında ne zaman gitsem oturabilmek için kapıda sıra bekliyorum ama o lezzete değiyor :)