İşin b.ktan yanı kendisi sağ koltuktaymış ve aracı arkadaşı kullanıyormuş.SAğ taraftan direğe girmişler ve harbi yetenek denilebilcek adam ölmüş sürücü arkadaşı yaşıyormuş.
İşin b.ktan yanı kendisi sağ koltuktaymış ve aracı arkadaşı kullanıyormuş.SAğ taraftan direğe girmişler ve harbi yetenek denilebilcek adam ölmüş sürücü arkadaşı yaşıyormuş.
- AOS-
BMW M5 »
çok kötü oldum ya gerçekten büyük bir yetenekti kullandığı arabanın hakkını veriyordu fazlası ile 1.2 clio değil M5 sürdüğünü belli ediyordu arkadaş kurbanı olmak bu işte ne diyelim büyük bir yeteneği kaybettik belki kendisi kullansa o kaza yaşanmayabilirdi yada ölümle sonuçlanmayabilirdi
Kendisi Gürcistanda oldukça tanınan , bilinen ve sevilen birisiydi yazık oldu .
Mekanı cennet olsun yeteneği göz ardı edilecek birisi değildi.. yazık olmuş.
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
yazık olmuş valla kendisi kullansaydı bu kaza yaşanmazdı belki
böyle bir forumda gelip; "gram üzülmedim, sevindirici" diye sosyal mesaj verenler, komiksiniz.
valla üzüldüm, film izler gibi izliyodum videolarını..
bugun rahat 5 tane dallama bu sekılde arac kullanıp 6 aylık cocugumu tehlıkeye attı. gebere gebere bıtmedıler dıyorum her defasında.
ne kadar tehlikeli olsa da kullandığı aracın hakkını veren yetenekli birisiydi videolarını zevkle izlemiştim. Allah rahmet eylesin..
Ya şöyle sosyal mesajlar verenler komiksiniz falan ayak çekmeyin çıldırtmayın adamı siz ne düşünmek istiyorsanız düşünün gram üzülmedim bu kadar basit!
İyi olmuş.
Birisi demiş siz yanlamıyosunuz mu vs vs birisi göstersin yan videomu. Zamanında rolling yaptık sonra kendi kendime apaçimisin, kromusun, öküzmüsün dedim pistlerde açıldı bıraktım. Abuk sabuk yorumlar yapmayın kandil akşamı bedduamı almayın.
bu adam siradan bi sokak yariscisi degil arastir anlarsin.turkiyede unlu bi driftci olse aynisini soylermiydin...adam tv programina cikiyr bu sporu anlatiyor..bn kimseyi tutmam ama cok fazla sosyal mesaj veriyosunuz sokaklrda bnde dahil makas atiyoruz gazliyruz ozamnda indanlari tehlikeye dusuruyoruz...baskasi yapinca kotu biz yapinca guzel birakin ya mekani cennet ol olsun de gec olmus insanin bu kandil.zamani arkasndan konusmayin
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)