beğenen çok beğeniyor beğenmeyen yerden yere vuruyor
elinizin ayarı hiç yok la
Printable View
beğenen çok beğeniyor beğenmeyen yerden yere vuruyor
elinizin ayarı hiç yok la
Motorun şimdiki ile aynı olduğunu okumuştum. Tipine belki göz alışır zamanla, kısmetse yarın Samsun'da inceleyeceğim yorum yazarım bu konuda. Bizim de araç değiştirme niyetimiz var muhtemelen toyota olmaz ama yine de bir gidip bakacağım.
Abi bu sistem bu dizel motora uyumlu değilmiş entegre edilemiyormuş. Biz güncel kasayı satın alırken satış danışmanına sormuştum, bu şekilde cevap vermişti.
Ön ; Yeni Civic
Arka ; Hyundai elentra
İç ( Direksiyon ) ; F kasa bmw
gibi geldi bana :)
mercekli farlar yok
f1 vites yok benzinlilerde
cam tavan yada sunroof yok
bu arac filo müşterileri ve 40-45lik amcalar 50lik dedeler için imal edilmiştir.şirkerte gelen 20 kişiden 18i polis 2si ögretmen yani adamların hastalıgı toyota deger kaybetmiyor diye :))
Bana da saçma geldi ama motor konusunda çok bilgim olmadığı için hmm ok diyip geçtik. Donanımlarına bakılacaksa en son alınacak araba toyotadır. Biz sorunsuz olmasından ve yakıtının az olmasından dolayı aldık, sağa sola gitmek için kullanıyoruz donanım olayına takılmadık pek fazla. Şu donanımla bile rakipleriyle kafa kafaya satış fiyatı varsa özellik arttıkça satma şansı pek kalmayacak. Arka sesli park sensörünü bile opsiyon dahilinde vermişlerdi :) Bence bu tarz özelliklerin eklenmemesinin tek sebebi bu. Ki yeni kasanın da şu haliyle dizelinin özelliğine göre 65-75 bin TL arasında değişeceğini düşünüyorum.
Fiyatları da açıklanmış.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...54915585_n.jpg
Fiyatlar yüksek olmuş gibi bence. Octavia tercih ederim kesinlikle o fiyatlara.
Jetta gibi bir örnek varken önlerinde azıcık insan tasarım dersi alır
Yenı kıa cerato gıbı cok kaba olmus fazla satmaz bu kasa...
Araba için herkes yazmış zaten arkadan latitude anımsattı yandan genel hatlarına bakdınmı kasaya elantra havası var zaten hb auris'de bildiğin i30 kopyası olmuşdu..
Bir toyota vardı bağımsız kendine ait hatlara sahip olan oda bitmiş..
Gerçi brz gt86 ile bunun ayak sesleri geliyordu ama neyse.. Toyota özgün bağımsız kendine ait hatlarından iyicene kopmuş..
Genede bence güzel satar o başka.. bu aracı alan kesim genelde belli memur emekli v.b öyle detaylı araba süren araba meraklısı, arabaya düşkün kesim değil şahsi fikrim.
Toyota sağlamlığı sorunsuzluğu için alıyor ve geneldede kendi çevremdeki toyota kullanıcılarından izlenimim çok uzun süre kullanıyorlar öyle 2-3 sene al sat şeklinde değil en az 5-10 sene yada üstü biniyorlar..
servise az yolum düşsün başım ağrımasın yolda kalmıyım arıza çıkarmasın kapıda 10 sene dursun misali..
şu dizellerin yanında hondanın dizeli daha uygun ve yeni. toyota halen 1.4 d4d ne diye inat eder nedir arkadaş 20 yıllık salak saçma dizeli satma çabası nedir anlamadım o motorlarla bu kasa harbi katliam olmuş... :) kasasına gelince bence kötü olmadı toparladı kendini asıl eski kasaları çirkindi bence hatları biraz sertleşti iyi oldu... ama içi halen aynı salak saçma toyota görüntüsünden uzaklaşmamış :)
71.600 ve corolla, gerçekten çok komik. vallahi gülerler adama. 80.000'e ds5 aldım, full'un full'u. :)
sıçmış batırmışlar tipini
Honda Civic bitmistir bana göre.
Segmenttin lideri olur bu kasa.