bende 1.3 linea var multijet 5.4 lt yakıyo satayımda şirkete polo gti alalım stg2
Printable View
bende 1.3 linea var multijet 5.4 lt yakıyo satayımda şirkete polo gti alalım stg2
gazlayınca ne yakıyor ondan hiç bahsetmeyin :D
dizelde gazlasan da 7-8 lt'yi geçmez tüketim.. polo GTi gazlayınca depoyu sömürür bence.. videolarda da görünüyor zaten..
aynen şirkete polo gti filosu kuralım ya :D ama bişeyi atlıyosunuz senin aldığın değer 4.9 litre uzun yolda 110 a la gidiyosun o veriyi alıyosun bir de şehir içi değerlerini alalım arkadaşımda 5.7 v8 tahoe var uzun yolda 65 kuruş yakıyor şehir içi 85 kuruş yakıyo mesela ;)
Net olarak bilmemekle beraber iç trim aksamda ibiza ile polo arasında parça kalitesi vardır illa'ki ama benim tercihim polo gti olmazdı tabi'ki çok zevkli araç ama cupra daha estetik,agresif duruyor...
Tabi işin birde MCS boyutu var o tamamen ayrı bir dünya olarak duruyor ikisinin yanında gti fiyatlarının böyle abuk subuk olmasının sebebi vw çünkü insanlara 4-5 ay sonrasına gün veriyor,insanlarda beklememek adına 2.el pazarından yüksek fiyatlara almaya göz yumuyor..
Dakikaya değil de kilometreye bakmalısın büyük ihtimalle aynı videodan bahsediyoruz ve o videoda videoyu durdurup tekrar açmıştı eleman ve arada kilometre farkı vardı ve o kilometrede o kadar gazlanırsa ibrenin düşmesi normal.
Benim aracım 3 kapı Gti cam tavansız, geçen full depoyla şehiriçi şehirdışı karışık 100 km de 6.8 lt idi ayrıca yol bilgisayarına bağlı kalmadan söylediğim değerdir bu. (araçta genelde 5 kişi :D).Istanbul trafiğinde karışık kullanımda 8.5 lt.
stage 2 fabia vrs ile 7.2-8 arası yakıyorum istanbul trafiğinde.İste
o zaman vw liste fiyatını veriyor.Sonra aracı almaya gittiğinizde liste fiyatı boş olan var ama biz boş getirmiyoruz xeon digital klima led far teyp ekli geliyor oda 55 bin tl diyor sanırım.
bende sirketler neden polo gti alıyor diyodum megersem sebebi buymus.
Bugun 51bine polo gti almis bulunuyorum suan gumrukdeymis arac carsamba teslim hadi hayirlisi
51 poloya cok degilmi hyrli olsun...bn olsam cupra alirdim
hayırlı olsun :)
o zaman hayırlı olsun hocam kazasız belasız
Sagolun :)
Renk istemesemde beyaz oldu...
-xenon
-4 kapi
-sunroof
-airbag
-klima
-sensor paketi
Dijital klima var kararan dikiz ayna var hiz sabitleme yok onuda siparis ettim 200tl kol tutuyo kodlamasini filan kendim yapcam :)
Rcd510 galiba var sormadim onu tek rns315 yok dediler
Gerekte yok elimde rns510 var zaten
Dogustaki satis elemanlarina gore bu ikinci el fiyatlarinin sebebi onceden az geldigi icin ama gti ve r modellerin icin aylik getirceklermis
Top model sahipleri beklemeyi sevmiyo ikinci ele yoneliyo sifir satisimiz azaliyo o yuzden almanyadan kotalarini arttirmislar
Suan ellerinde 20den fazla dolu ibiza cupra var gumrukten cekilmeyi bekleyen
Sende şimdi hemen sahibinden.com da ilan aç 60.000 TL yaz , sever Türk insanı ayakta adam düdüklemeyi , 5 sene önce 75.000 TL araç al tepe tepe bin yanla arabanın anasını ağlat sonra 90.000 TL iste ve işin kötüsü adamın teki gelsin alsın..
Polo R WRC 33.900 euro almanya fiyatı türkiyeye gelirse kaça satarlar acaba
http://k1306.hizliresim.com/1b/v/pn1v7.jpg
az değil mi ya 2.0 tsi 220 hp 6 vites R yapıyosun bir Golf R gibi 255 hp olsaymış
hayırlı olsun kardesim :)
golf r gibi 255 olursa golf r ın satısını etkiler , zaten bi yaZılım egzozla 300-400olur.
Sürüş konfor paketi nedir?? :)
hacim açısından yetersiz 2.0 tsi 220 hp 1.4 tsi 180 hp zaten saçma bir motor yapmışlar vergi açısından da sıkıntı Türkiyede şuan da 2 tane R var golf R scirocco R Golf ün satışı daha fazla rocco ya göre
sertaç kardeşim hayırlı olsun öncelikle.. tfsi yi de bana ver artık :D uahauha
2. eline bu paraları isteyenlere kapak olsun...
zaten saçma sapan bi piyasası vardı. iyi oldu bunu gündeme getirdiğin...
Çok güzel rakam hayırlı olsun
Arac gelsin 54.000 tl ye ilan aç hahahahah..
hayırlı olsun cidden çok mantıklı olmuş kazasız belasız günlerde kullanın
Hayirli ugurlu olsun mantikli bir karar ve iyi fiyat..
+1...
işte ilandaki araç. sahibi belki foruma üye ise neden bu fiyatı istediğini yazar. 2012 model 7bin km'de araç..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29709229/detay
2013'ünü kız oğlan kız arabayı 50bine almak varken niye alalım diğerini? :confused: