Hiç kaçırma sertaç :icon_tup:
Binmiceksen bile al ilana 60tan koy:D
Printable View
Herkesin kendi görüşü ancak ibiza kitap gibi duruyor.Spor otomobil havası var.Polo o görüntüyü yakalayamıyor bence :)
Kayseri-Antalya (Belek) 620 kilometre sabit 100-110 civarı 4.9 litre ortalama yani hemen hemen yarım depodan biraz fazla yaktım, 2 kişi 1 eşşek ölüsü bavul , genellikle klima açık. Stage 2 polo gti
Kayseri şehiriçi depo + genleşme tankı 53 litre, 930 km bir depo. :)
bende 1.3 linea var multijet 5.4 lt yakıyo satayımda şirkete polo gti alalım stg2
gazlayınca ne yakıyor ondan hiç bahsetmeyin :D
dizelde gazlasan da 7-8 lt'yi geçmez tüketim.. polo GTi gazlayınca depoyu sömürür bence.. videolarda da görünüyor zaten..
aynen şirkete polo gti filosu kuralım ya :D ama bişeyi atlıyosunuz senin aldığın değer 4.9 litre uzun yolda 110 a la gidiyosun o veriyi alıyosun bir de şehir içi değerlerini alalım arkadaşımda 5.7 v8 tahoe var uzun yolda 65 kuruş yakıyor şehir içi 85 kuruş yakıyo mesela ;)
Net olarak bilmemekle beraber iç trim aksamda ibiza ile polo arasında parça kalitesi vardır illa'ki ama benim tercihim polo gti olmazdı tabi'ki çok zevkli araç ama cupra daha estetik,agresif duruyor...
Tabi işin birde MCS boyutu var o tamamen ayrı bir dünya olarak duruyor ikisinin yanında gti fiyatlarının böyle abuk subuk olmasının sebebi vw çünkü insanlara 4-5 ay sonrasına gün veriyor,insanlarda beklememek adına 2.el pazarından yüksek fiyatlara almaya göz yumuyor..
Dakikaya değil de kilometreye bakmalısın büyük ihtimalle aynı videodan bahsediyoruz ve o videoda videoyu durdurup tekrar açmıştı eleman ve arada kilometre farkı vardı ve o kilometrede o kadar gazlanırsa ibrenin düşmesi normal.
Benim aracım 3 kapı Gti cam tavansız, geçen full depoyla şehiriçi şehirdışı karışık 100 km de 6.8 lt idi ayrıca yol bilgisayarına bağlı kalmadan söylediğim değerdir bu. (araçta genelde 5 kişi :D).Istanbul trafiğinde karışık kullanımda 8.5 lt.
stage 2 fabia vrs ile 7.2-8 arası yakıyorum istanbul trafiğinde.İste
o zaman vw liste fiyatını veriyor.Sonra aracı almaya gittiğinizde liste fiyatı boş olan var ama biz boş getirmiyoruz xeon digital klima led far teyp ekli geliyor oda 55 bin tl diyor sanırım.
bende sirketler neden polo gti alıyor diyodum megersem sebebi buymus.
Bugun 51bine polo gti almis bulunuyorum suan gumrukdeymis arac carsamba teslim hadi hayirlisi
51 poloya cok degilmi hyrli olsun...bn olsam cupra alirdim