Noter'de nasıl bir dümenin döndüğünü öğrenmek istemiş Sn.Muştu sadece
Printable View
Noter'de nasıl bir dümenin döndüğünü öğrenmek istemiş Sn.Muştu sadece
dostum forumdan bile ne üçkağıtçılar çıktı çok sorun yaşandı gördük örneklerini
ben aksini savunmuyorum bak sen bu adamlarla sorun yaşamışsın seni dikkate alırım ama diğer arkadaş net bişey söyleyemiyor ki
insanlar problem yaşamış diye bir açıklama olamaz ki ticari bi işletme sorunlar olur diye düşünürüm o zaman demi
Para odemeden cakma bir senetle araba almaya calisiyorlar bu seneti alin satistan sonra da parayi veririz hesabi sonra arazi yerleride atasehir shell'in oraya cok yakin hatta konuyu acan arkadasin galerisine de baya yakin istanbul auto emlak diye geçiyor
sahibindende ilanınıza bakıyolar sizin nabzınıza göre hareket ediyolar saf oldugunuzu anlarsa hemen arabaya müşterim var diye çağırıyolar eğer uyanıksanız çek senet v.s v.s gibi bahanelerle ikna etmeye çalışıyolar satışı aldıktan sonra herkez kayıp. böyle bir çok telefon geldi bir çok kişinin arabası gitti
Hayir konuyu acan firma zaten eski ve atasehirde cogu kisinin bildigi ve esnafliklariyla cok iyi tanınan bir yer o cakallarda bi nevi bundan faydalanmaya calisiyor , 3 ay icinde 5-6 kisiyi dolandirmislardi en son
Serefsizin adi da Ertuğrul Özdemir herkesin aklinin bi ucunda bulunsun
insanları bu şekilde dolandıranlara af, iyi hal vs olmadan 10-15 yıl hapis vereceksin ki, bak bir daha kimse cesaret edebiliyor mu yapmaya...
bu adamların mekanı belli madem , nasıl ortadan kayboluyorlar ?
aynen adı ertuğrul özdemir bilginize
mekan belli ama hiç açık oldugunu gormedim kapıda yalandan arabalar var
Vay arkadaşa olaya bak. Kısacık forum 2 sayfada bir sürü şey döküyor. Emniyet bu olayla hala ilgilenmiyor mu ??? Yuh.
Siz sahisa ulasmaya calisiyorsaniz bende var cep numarasi verebilirim
hala bu adamlar dışarda gezebiliyormu rahat rahat
bu aralarda bu olaylar çıktı satış alıp para vermeden kaçanlar.
Nası bi tezgah yaptılar dolandırmaya çalıştıkları arkadaş biraz açıklayabilir mi ?