Sony Xperia Z, HTC One (M7), Samsung Galaxy Note 2 Ekran ve Kasa Stres Testi - YouTube
Bu videoya bi bakın derim. Kasası aşırı yumuşak heralde
Printable View
Sony Xperia Z, HTC One (M7), Samsung Galaxy Note 2 Ekran ve Kasa Stres Testi - YouTube
Bu videoya bi bakın derim. Kasası aşırı yumuşak heralde
HTC One'ın 64 gb'lığını satıyorlar mı? bulabilir miyiz?
Nexus 4, google'ın telefonu olduğu için güncellemelerin hepsi ilk bu telefona çıkıyor yani söylendiği gibi yazılım sıkıntısı yok.Google ilk olarak bütün güncellemelerini kendi telefonlarına veriyor.F/P olarakta Nexus 4 bence çok iyi.
HTC'ye gelirsek şuan nette ölü piksel ve kasa açıklığı sorunlarından bahsediyorlar biraz yeni seriler temmuz başından sonra gelicekmiş her yere.Donanım olarak üst seri cihaz zaten gerek sesi, gerek kamerası diğer özellikleriyle ön planda olan bir cihaz.Sense 5 ile gayet hızlı güzel bence.Gelicek güncellemeler ile kamerası ve yazılım çok daha stabil olduktan sonra tadından yenmeyecek bir cihaz olacak.
Cihaz android telefonlar içinde bence de çok iyi ancak yazılımın içine İOS girince işler değişiyor.
Kasa alimunyum yek pare yere dusmede hassas bilginize
Turkcell bayilerinden telefonların tanıtım dergisini alabilirsiniz tüm detayları yazmışlar. Xperia Z den uzak durun ekranı sizi hayata küstürür soğuk mat renk tonları berbat duruyor.
one x çıktığında almıştım ciddi memnun kaldım ip4 den sonra
şuan kardeşim kullanıyor ve one inceledikten sonra kesinlike htc one konuşturmuş kalitesini
s4 vs belki daha performanslı bile olabilir ama ciddi anlamda kalite farkı var aralarında
şu an fiyat performans olarak en iyi telefon nexus 4
bende HTC one , S4 , XPERIA Z arasında kalmıştım hepsini inceledim xperia aldım , şarjı biraz az gidiyor tek sıkıntısı o bence.
4 megapixel değil ultrapixel diye geçiyor hocam..
ayrıca alüminyum kaliteli bir kasaya sahip, müzik konusunda ise rakipsiz. bence alınır ancak çok dikkatli olmakta fayda htc nin kimi telefonlarında kasa da ufak ayrıklık oluyor ve bu hatalı üretimlerden Türkiyeye dolmuş durumda alacağınız telefonu detaylıca inceleyin.
zaten s4 aldığıma beni pişman eden tek makine one'dır. iphone 5 falan hikaye bunların yanında bence.
Bende aynı şekilde xperia tercih edenlerdenim ve çok memnunum telefondan, şarj konusunda ilk bikaç gün bende çok şikayetçiydim zaman düzelir diyorlarda dh de arkdaşlar, bi arkadaş bana bişey önerde dediğini yaptım ve güzel sonuç aldım size de öneririm şarj konusu için;
''telefon yeni oldugu icin,mobil sebeke ayarlarindan gorunen sebeke mod un fabrika ayarinda yani WCMDA(tercih edl)Gsm kutucunun secili kalmasindandir diye dusunuyorum.Bu ayari `yalnizca gsm` yapmanizi oneriyorum.
He bu tek basina sorunu duzeltir mi,pek sanmam ama gozle gorulur bir artisi olacaktir''
Xperia Z aldım... Ekran mat felan değil gerçekten olması gereken renkleri veriyor... Hiç bir renk vivid değil ... bu güncel led tv lerle plasma ekranları karşılaştırmak gibi... Gerçek tonları görmek istemeyenler canlı renkleri sevenler samsung dan şaşmasınlar ancak xperia nın ekranına kötü mat soluk demek doğal renkleri sevmediğinizdendir. Bu da tercih meselesi...
HTC One kullanıyorum. Uzun zaman oldu hatta, ilk geldiğinde iPhone5'ten geçiş yaptım. En ufak pişmanlığım yok. 6 yıllık iOS kullanıcısı olarak, geçmekte tereddüt etmiştim androide. Ancak htc one çok dikkatimi çekmişti, özellikleriyle filan.
Kamera konusunda s4 daha iyi olabilir ancak 4 megapiksel olduğuna aldanmayın ciddi anlamda güzel fotoğraflar çıkıyor. Örneğin dışarıda birine fotoğrafı çektireceksiniz, zoeyi açıp işinizi garantiye alabilirsiniz :D İçinden güzel olanı seçebilirsiniz. 4.2.2 ile belki kamerada biraz daha iyileştirme sağlanabilir. Karanlık ortamlarda, iphone5 ile kıyasladığımda bariz daha çok ışık alıyor. Flaş kullanmadan çekebildiğim yerde iphone5 kapkaranlık gösteriyor. Ancak ne kadar karanlıkta ışık alsa da, flaş açtığınızda odak sıkıntısı görebiliyorsunuz. Her telefonun sıkıntısı olan bir durum bu. Geceleri çekerken bazı fotoğraflarda odak sıkıntısı olabiliyor.
Birçok kişi yazmış zaten hoparlörleri ancak, ses öyle 3-4 katı denilecek kadar çok değil iphone5'e göre. Ama çok daha temiz ve net olduğu apaçık belli. Zaten ayarlar bölümünde beats on-off bölümü var, Off yapınca normal telefonlardan çıkan sesi duyuyorsunuz. On olunca amfi devreye giriyor ve ses mükemmeleşiyor.
Ayrıca kulaklık çıkışı harika. kötü iphone5 kulaklığı bile canavara dönüşebiliyor :) Beatsaudio studio kulaklığa sahibim ve masaüstü bilgisayarımda "sound blaster x-fi Xtrememusic" ses kartı var, ondan bile daha tok çıkış sağlıyor neredeyse :)
Elde duruşu ve görünümü ciddi anlamda çok iyi, gördüğüm ve kullandığım en güzel telefonlardan biri. Tavsiye ederim.
Teknik özelliklerdeki kalınlık olayını dikkate almayın. En ince telefonlardan biri, iphonedan daha ince. Arka tarafı bombeli geldiği için tam orta bölüm kalın ama elde tutuş vs. incecik telefon hissi yaratıyor.