Ünal aracın sahibi üye buraya :) çok aradı o arabayı almak için...anlattığına göre çok iyi yürüyor arabası...düşünürsen arar konuşurum
Printable View
Teşekkür ediyorum Cem bakalım Mustafa abiyi bekliyelim ozaman :)
Video bile şevkimi kıramadı :D şaka bi yana beni bu arabadan geri çekmeye çalışan çok insan var ama sr20det okadarda sıkıntılı olucağına inanmıyorum bende sizin gibi düşünüyorum bar açarak güç almak kolay aynı wrx lerdeki gibi bar açıp motor kırıyorlar yapmışlar daha iyi olsun diyip aftermarket parça sokup yapıyorlar sonrada ayar tutmama sorunları gibi şeyler başlıyor diye ''düşünüyorum'' benim bu arabaya bakış açım motor kırsamda oem parçalarını bulup oem toplamak gündelik kullanmak arada bi kendimi tatmin etmesi için arkadaş itişliyi hissetmek hani gece kafam attımı çıkıp biraz yan gezip tekrar garaja sokmak bana yeter onun için oynanmamış bi araba arıyorum
Amin abim :) hep düz düz nereye kadar :D
antalyada var arkadaşımda beyaz dolu,üye zaten görüncede yazar,***** sitede de ilanı var.
200sx le ilgili bir yardim gerekirse hiç cekinmeden pm atabilirsin bütce nedir onada görede aklımızda olsun
adam gibi referans la yapılmış araçlar hiç sorun yaşatmaz standart bineceksen egt ne yag basıncına dikkat edeceksin motoru saglıklı sx 0.7 bar da iken komple egsoz hava filtresi ve turbo manifold la kpro lu typer kadar gider hatta gecedebilir mesela ben hem kendi sx imi hemde istanbuldan gelen berker arkadaşımızın 200sx ini garajımızda yaptık şuan ben sx imi sattim ama sx yeri ap ayridir herzaman ben 07 bov 74 200sx ve stealth bomber birde berker 200sx project diye bakarsan forum ici aramada birazda bilgi edinmiş olabilirsin
bir de o kütahyadaki sx i alabilirsin aslında fiyat düşük isteyip motor u 0 dan yaptırıpta hiç sorunsuz yıllarca binersin
Telimi yolladim arayabilirsin
Ünal, Sertan abinin dediğine baktınmı, Serkan abideki arabayada bak gizliden kafalarız bir akşam :D:D:D
bu arada vteci kime sattın arkadaşa arıyozda:D
Eyw kardesim :)
Ne gibi bir yardım istiyorsun ? Bu haftasonu yarışımız var , pek dükkanda değilim. Ama gelmeden ara ona göre gel konuşalım. Boş yere bekletmiyeyim seni de hem.
JDM Works- 216 577 53 69
https://www.facebook.com/groups/261332227305626/
Grupta satan çıkabilir. Fiyat aralığınız nedir?
stp numaranı aldım müsait olunca aricam teşekkürler. AEAlmas s14ün yapılısı gözümü çok korkutuyor açıkcası ama bakalım kısmet yardım severliğin için teşekkür ederim. jdmworks bi gün gelip detaylı konuşmak isterim aklımda çok soru işaretleri var mOzen gruba girdim bakalım kısmet inşallah oralardan buralardan birşeyler bulabilirim anlaşılan çoğunuz s14 kullanıcısısınız bu arabaları incelerken şurasına bak yada şunu sor öyle git diyebileceğiniz şeyler varmı biraz daha temkinli araştırıyım bende