şöyle diyim o zaman sohc vtec yaparsanız stock(f/e/h) vtec lerle yürürsünüz.:) hafif üflerseniz 0.5 şaka makinası olur o zaman :D
Printable View
şöyle diyim o zaman sohc vtec yaparsanız stock(f/e/h) vtec lerle yürürsünüz.:) hafif üflerseniz 0.5 şaka makinası olur o zaman :D
Maliyet önemli benim için yani o paraya değecek bişey cıkarmı diye düşünmüyo değilim yoksa para hallolur.
sadece filitre egzoz sistemi zaten 1000 lira civarı.ies 150hp yapmak için biraz kesenin ağzını açmak lazım e bu seferde yazılımlı 1.8 t geçiçek sizi bence mantık dışı ies yüklemek tabi para sizin keyif sizin bize sadece yorum yapmak düşer :)
Mk2 Clio Sport düşündünüz mü hiç ? Donanımı güzel yürürüde iyi diye duymuştum fiyatıda ies ten çoook aşağıda.
Clio Rs'de denildi fakat düşünmüyorum :)
Yok gerçekten kafaya koyma meselesi yok düşüncem ies e cok para dökmemek dökersemde değecek bi araç olurmu süphem o yoksa ies olsn albea olsn sıkıntı yok 5 lirayı albeaya döksem oda yürür ies gibi :)
Zamanında ies yüklemiş biri olarak konuşuyorum sana emeklerinin karşılığını alırsın ama 2 bin 3 binlira ile tatmin edecek bir karşılık olmayacaktır ben sana söliyeyim. Üflemedikten sonra
valla 4 yıl 2001 gp ies e bındım su an ıse 2011 aveo kullanıyorum ies imde filtre eksoz yay cam fılmı vardı ve ben o araba ıle tıngır mıngır gezmekten cok keyıf alıyordum eger pıyasasının cok ustunde olmasaydı ve duzgun bısey bulsaydım yıne alır kullanırdım ve km dusunmeksızın kullanırdım. ;)
honda fanatıgı degılım ama ınsallah alırsın kullanırsın ve ınan Honda zevkını yasarsın arkadasım
İnşallah abilerim ya gerçekten çok aşırı fanatiği değilim ama akşam yanımda içeceğim zırıl zırıl öten bi eksoz arada bi sıkıştırmak felan hoşuma gidiyo açıkcası :)
o zaman guzel bıtane bul 1.000 fazla olsun ıyısı olsun mantıgı ıle yaklas
yay +jant lastık+ duz boru+son susturucu+ sımota bıg tube ınceden bı cam fılmı 4 tane guzel kolon+amfi Jdm- led stop yap yıka gec karsısına ıste benım arabam de bır fıncan turk kahvesı iç keyfıne bak ;) Bence...
al bi 2.4 accord keyfine bak :S
Yürütmek için başka araç bulun, ciddiyim. Ben 1.4is ile uğraştım farklı da gidiyordu ama motor içine girilmesi şart. D serisi sıkıştırma ister derecesi yüksek egzantirik ister. En önemlisi şanzımanı çok uzundur, 4.7 veya 4.9 final ister ki o da en aşağı 700 lira.Beyini müdahaleye izin vermez, vti elektrik tesisatı, dist. ve beyin almanız lazım en azından. Ben en son 1.4is'e 5000 lira para daha gömecektim rs aldım. Rs'i de almakla bitmiyor kronik sorunları olan araba ama yürüyüşü başka tabiki.
Ben 1.6ies alırım 5-6 lira gömerim diyorsanız, o zaman olabilir.
Albea'ya istediğini dök, Honda'daki zevki alamazsın ama, yüksek fiyatlı Hondalarda hayattan soğutur cinsten.
Zaten bana kalırsa şu mevsim düşünme. Genel olarak şu mevsimde otomobil fiyatları çok yukarıda seyrediyor.
Koy paranı kenara, kışın denk getirirsin illa bi ies, sonra istediğini yaparsın.
19 20 ye ies alıp 3 bin lira harcamazdım ben olsam bunun sizin o 3bin dışında extra masraflarıda olucaktır eli ayagı düzgün vti almanızı öneririm yakıtı sakinde gerçekten güzeldir ister ekonomi ister güç kasada aynı daha ne olsun
Vti düşünürüm fakat 20 den hariç param yok 20 e arabayı alıp mesela 3 bin 5 bin de 3 5 ay da olur ve yaparm birden olamaz ya bekleyeceğim bu süre güzel bi vti alacağım ya da ies alıp zır stoc binecem :D