arkadaşlar milastan sonra yolun kotu olduğunu yazmış gecen sene oradan gectim yol pertofpertti demekki yapamadılar hala yolları. gunduz gozu gidip dikkat et derim
Printable View
arkadaşlar milastan sonra yolun kotu olduğunu yazmış gecen sene oradan gectim yol pertofpertti demekki yapamadılar hala yolları. gunduz gozu gidip dikkat et derim
yatağan yolu şampiyonlar ligi , bütün çukurlar toplanmış
arkasından dolanan bir yol var yeni yapıldı , orayı kullanırsan viraj kasa kasa kaymak gibi yolda gidersin
ben 3 ay önce kullandım yatağan yolunu iyi ki kendi arabam değil dedim
dönüşt yeni yapılan yola yolladılar beni efsaneydi
valla aydın'dan sonra girmen lazım o yola hatırladığım kadarı ile , dönerken girdiğim için pek emin değilim
ama şöyle söliyim bir önceki sayfadaki görünen yatağan tabelasından girdiğinde o kötü olan yola düşüyorsun :D
istanbuldan dalyana geldim dün çanakkale üzerinden kesinlikle izmit üzeri gidin her tarafta yol çalışması var bi karşı yola veriyolar bi karşı yolu size veriyolar, gece çıktık bide yola manzara göremediğimizden çok anlamı olmadı
Ama muğladan sonra köyceğize inen virajlı yol bütün yorgunluğunu alıyor insanın manzara süper, asvalt süper.
İzmirden sonra yollar birleşiyor sanırım. Çok detaylı bilmiyorum ama kendi tecrübemden, İzmirden sırasıyla aydını-muğla-köyceğizi takip ederseniz yol çok iyi. Muğlanın içinden geçtim ben çıkışında köyceğiz tabelaları çıkıyor zaten. Fethiyede ilersinde zaten.