kitap falan yokmu?
Printable View
40 yas ustu acayip konular aciyor yilani çiyani yediniz ders veriyorsunuz :)
Yoo 40 yasina gelince zaman duruyor, dunya gunes sisteminin cekiminden cikip, baska bir sisteme dahiloluyor..
Olumsuz olusyorsun o sistemde..
Ben olumsuzum yani...Seni de beklerim 3 yil sonra benim planete.. Gelmessen hatirim kirilir, hemde dunya uzerinde kalirsan seninle -Bak 40 yasina gelmissin, abuk sabuk konular aciyorsun" diye dalga gecerler!!
Yas ve akli birbine karistirildigi icin ben anca boyl bir yorum yaptim..
abi boşverelim vatikanı bu tarz yolsuzluklarla oyalanacaksan Türkiye Cumhuriyeti'ni kurcala araştır neler çıkar kim bilir avrupaya kaçırılan kaç milyar euro varmış, kaç tane gemicik alınmış felan valla emin ol benedikt'i cebinden çıkarır bizimkiler bizide bilgilendirmiş olursun hemde
kim kimle kafa bulluyo cozemedim :D
Vatikan cok bozdu
Bizi aşıyor konu sanırım :) Biri biriyle kafa buluyor ama neyse :)
#VATIKANailesiTOPLUtakiplesiyor
:)
Kemal Dervis ismini iyi incele derim ben o zaman, nerede yetistirildi, nasil geldi, ne yapti, nasil bir zorlama ve baski ile o koltuga oturttuldu (oturtturmak icin baski yapildi) ve nasil gitti..Olaylara canak tutan uzaktan kumandali sey!!
Haa baska bir serefsiz kadin mahlukat soyleyeyim,bu olaylarla alakasi yok ama Turkyenin tarihini yabancilara satan insanlik disi seytan:
Aysegul Tecimer..
Turkiyedeki tarihi eserleri yurtdisin kacirip satan seytan. Bir suru degerli eserimizi satti..Bilmiyorum halen Turkiye ye girip cikiyormu, belkide baska isimle halen hirsiszliga devam ediyordur..
Bu paradan daha vahim bir hortumculuk, tarihin hortumlanmasi!!!
Ben en son ikiz kulelerin roketlerle vurulup uçakla vurulmuş gibi yapılması konusunda bırakmıştım, halbuki onun aslı içerideki canlı bombaların sıkıntıdan patlaması olacaktı.
Bu vatikandakiler malmı adam eti yemiş, niye adam yemişler, birde ozaman hanibal varmıymış??? Yoksa film bu dönemde yenen müslimlerden mi bahsediyor???
Kemal derviş ne yapmış abi anlat bilelim
Adam dünyanın sayılı ekonomistlerinden ve şu andaki ekonomimizin mimarıdır
Enflasyon yüzde yüzken adam dünya bankasındaki başkan yardımcılığını bıraktı geldi yined yaranamadı
Ekonomik krizden çıkarmış ve istikrara kavuşturmuş. Uyguladığı politikalar akp tarafındanda sürdürüldüğü için cidden ekonomik anlamda iyi yerlere gelebildik
Sezarın hakkı sezara ekonomimizle övünebiliyorsak kemalin hakkı büyüktür.
Sağda solda yer alan aslı astarı olmıyan her okuduğumuza inanıpta insanları karalamıyalım
vatikana gitmeye ne gerek var bizim icimizde müslümanları kullanıp etini yemekdeh beter edenler varken... saygılar.
o da birşey mi abi... bizde bi ülke var, 70 yıldır gelen yedi, giden yedi; bitmedi...
Cennetten bahsedenler bu dunyayi en cok cehenneme cevirenlerdir