allah rahmet eylesin. sitede bir kaç kişi daha var böyle kötü hastalığı olan. allah onlarada acil şifa nasip eylesin. bu hastalıklardan başka acı haber almamayı diliyorum.
Printable View
allah rahmet eylesin. sitede bir kaç kişi daha var böyle kötü hastalığı olan. allah onlarada acil şifa nasip eylesin. bu hastalıklardan başka acı haber almamayı diliyorum.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
Allah rağmet eylesin ailesine yakınlarına sabır versin.
Onuru en son 5-6 ay önce görmüştüm. Gayet iyidi. Ama ecel, Allah rahmet eylesin.
Sabah Ramazan söyleyince şok oldum.
Allah taksiratını hasenata tebdil etsin. Mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesin,
Geride kalan yakınlarına, dostlarına sabır versin
:(
Allah rahmet eylesin.
Ahh be Onurum Emrah'tan sonra senide bir hastalık yüzünden kaybettik be kardeşim. Tamda herşey yolunu girmiş gibiyken. Allah rahmet eylesin kardeşim,mekanın cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.
arkadaş bu forumdaki ölüm haberleri bi tuhaf yapıyor insanı. bakıyorsun adam daha bir kaç gün önce kendi elleri ile yazmış. yazdıkları forumda kalıyor ama kendisi artık yok. çok tuhaf. insan lan bende ölsem öylemi olacak diye düşünüyor.
Allah sevenlerine sabır versin...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
İşte sözün bittiği yer...
Böyle genç vefatlar insanı gerçekten çok yaralıyor.
Allah günahlarını affetsin, toprağı bol, mekanı cennet olsun.
Anasına babasına Allah sabır versin...
Allah rahmet eylesin kalanlarina sabir uzun omurler versin ne soylenebilirki bu durumda uzuldum gercekten
allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun...
En son tüm tayfa tunalıda kuğulu parkta oturmuştuk gece orada görmüştüm sağlığına kavuşmuş gibiydi ama Allah ın takdiri.
Mekanı cennet olsun. Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin :(
Allah Rahmet eylesin.Sevenlerine bassagligi diliyorum.