User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Türkiye'de Haberciliğin Geldiği Nokta...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Türkiye'de Haberciliğin Geldiği Nokta...

Çok sinirim bozuldu...

Konu sadece TÜRKİYE'deki HABERCİLİĞİN GELDİĞİ NOKTANIN ne kadar "iğrenç" bir boyuta geldiği...

Hürriyet bugün bütün bilboard larda reklamlarda HÜRRİYET kelimesini kullanarak reklam yapıyor...

ama bakın Şu haberdeki videoyu izleyin;
    Barış Atay serbest - Hürriyet GÜNDEM

Bir de bu videonun tamamını izleyin;
    Barış Atay'dan ilk açıklama - YouTube

Bu kişi KİM OLURSA OLSUN...
    Bu kişinin düşüncelerini TIRPANLAMAK habercilik midir ? Bu kadar mı ezik HÜRRİYET'iniz...

Bu mu özgürlük, adalet, hürriyet, habercilik...

bu arada ne de güzel konuşmuş Barış Atay, o da işin ayrı bir boyutu...
    Loading...

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Habercilik mi?
    Öyle bir şey zaten yok, üzgünüm ama boşa konu açmışsın.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yandaş medya demekden başka söylenecek söz yok. gezide o kadar olaylar yaşandı hangi birini televizyondan duyduk. 3gün aralıksız kızılaydaydım yaşananları yok gibi gösterdi bütün yandaş medya elinde Türk Bayrağıyla gelen terörist oldu pkk bayrağı açan özgürlük savaşçısı.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aymazlıkta son nokta. yazık...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hürriyet zaten gezi parkında belli etmişti kendini hiç şaşırmadım zaten bazı buna benzer siyasi olayda altta yapılan yorumlardanda anlaşılıyo daha çok kimilerin takip ettiği..
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası vidyoları izlemedim. Gerek duymadım.

Gerçekten habercilik diye bir şey kalmadı. Basında yer alan bazı insanlar oldukça ucuzladı kendilerini onlara satıyor haysiyetsizler...

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye Cumhuriyetinde roboski diye biryer yoktur. Uludereye roboski diyenler doğu bölgesini gözden çıkarmış/çıkmasını isteyen insanlardır. O yüzden bence hiç güzel konuşmamış.

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye Cumhuriyetinde roboski diye biryer yoktur. Uludereye roboski diyenler doğu bölgesini gözden çıkarmış/çıkmasını isteyen insanlardır. O yüzden bence hiç güzel konuşmamış.
    Insanligin geldigi nokta var birde..

Böyle bir olay mevcutken ismine bu kadar takılması garip. yörenin kürtçe ismi roboski. yöre halkının da bu ismi benimsemesi çok normal. aynı durum laz ilçeleri ve köyleri içinde geçerli. mesela rize'nin pazar ilçesinin lazca ismi atina'dır. rize'nin fındıklı ilçesinin lazca ismi viçe'dir. örneğin bu yerleşim yerlerinde pek çok insan "fındıklı'ya gidiyorum" değil "viçe'ye gidiyorum" derler. aynı şekilde köyler içinde bu durum geçerlidir. genellikle lazca isimler kullanılır. o yöre halkının kendi tercihidir. bu çok normal bir durum.

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uluckaban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Böyle bir olay mevcutken ismine bu kadar takılması garip. yörenin kürtçe ismi roboski. yöre halkının da bu ismi benimsemesi çok normal. aynı durum laz ilçeleri ve köyleri içinde geçerli. mesela rize'nin pazar ilçesinin lazca ismi atina'dır. rize'nin fındıklı ilçesinin lazca ismi viçe'dir. örneğin bu yerleşim yerlerinde pek çok insan "fındıklı'ya gidiyorum" değil "viçe'ye gidiyorum" derler. aynı şekilde köyler içinde bu durum geçerlidir. genellikle lazca isimler kullanılır. o yöre halkının kendi tercihidir. bu çok normal bir durum.

kardeşim karadeniz de biz kendi memleketimizi kurucaz diyen bir tane insan görmedim ama ben. neyse bunun yeri forum değil.

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barış benim çok sevdiğim ve yakın bir arkadaşımdır. Koskoca konuşmadan burayı alıntılaman senin açından mantıklı, benim açımdan ise biraz cahillik.

Bak tam da senin bakış açını açıklayacak bi yorum ;

https://eksisozluk.com/entry/28111868

Şahısları tanımadan, okumadan, araştırmadan ve ideolojilerini bilmeden konuşmak yanlış olabilir mi sence?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uluckaban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birsürü rizeli arkadaşım var birinin ağzından viçeliyim atinalıyım yada vs. tarzında birşey duymadım. o bölgede o şekilde isimlendirilmelerine lafım yok 2-3 tv de gözüküp hayatında belki roboski dediği yeri görmeyen gitmeyen ama sırf şakşakcılık adına 2 mikrofon görünce roboski vs. konuşanlar bana samimi gelmiyor. uluderede ölen "kaçakçı" ların ailelerine 100 milyar tazmınat verıp birde maaş bağlayıp şehit ailelerini görmezden gelinmesini ben bir "Türk" olarak hazmedemiyorum. eğer size mantıklı geliyorsa bu durum benım baska diyeceğim yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barış benim çok sevdiğim ve yakın bir arkadaşımdır. Koskoca konuşmadan burayı alıntılaman senin açından mantıklı, benim açımdan ise biraz cahillik.

Şahısları tanımadan, okumadan, araştırmadan ve ideolojilerini bilmeden konuşmak yanlış olabilir mi sence?
    barışa çok selam söle ve geçmiş olsun dileklerimi ilet
    barış nerede nasıl konuşacağını neye nasıl hitap edileceğini bilen popüler kültüre yem olmamış daha ünlü bile olamamışken bu kadar insanın sorgusuz arkıasında durduğu\duracağı bir ADAMdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben roboskinin türkçesini bilme ihtiyacı hissetmıyorum kendımde. şayet o bölgeyı turk topraklarından çıkarmayı göze alanlardan olsaydım bende bilirdim merak etme. sen buna cahillik dersin ben vatan sevgisi. İfade metinlerinde benim hiçbir ilgim yok gezı olaylarıya yurtdısındaydım vs. "R " yapıp cıktıktan sonra aslan kesılmekmı mantıklı olan ? neyse fazla sıyaset mide bulandırır

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlarda hakli kimsenin araştirma,okuma anlayişi yok birazcık merak edip doğruyu arayanlar anliyor.

Diğerlerini kandirmak cok kolay o yüzden istediklerini yaziyolar milletde vay anasiniiii diye inaniyo

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben roboskinin türkçesini bilme ihtiyacı hissetmıyorum kendımde. şayet o bölgeyı turk topraklarından çıkarmayı göze alanlardan olsaydım bende bilirdim merak etme. sen buna cahillik dersin ben vatan sevgisi. İfade metinlerinde benim hiçbir ilgim yok gezı olaylarıya yurtdısındaydım vs. "R " yapıp cıktıktan sonra aslan kesılmekmı mantıklı olan ? neyse fazla sıyaset mide bulandırır
    Sen şimdi ifadesinde yurtdışındaydıydım dediğini falan mı demek istiyorsun?

Barış Atay serbest bırakıldı - Türkiye Haberleri - Radikal

Edit: neyse ben böyle kutuplaşmaları sevmiyorum. Zaten sana bişeyler anlatmak zor olacak, o yüzden hiç uzatmıyorum. Hayırlı geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen şimdi ifadesinde yurtdışındaydıydım dediğini falan mı demek istiyorsun?

Barış Atay serbest bırakıldı - Türkiye Haberleri - Radikal

Edit: neyse ben böyle kutuplaşmaları sevmiyorum. Zaten sana bişeyler anlatmak zor olacak, o yüzden hiç uzatmıyorum. Hayırlı geceler
    adam gezi parkı hakkında bile bişey dememiş nerden okudularsa artık

yagizgokmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne hallere düştük suçsuz adamın,suçsuz bulunup serbest bırakılmasına sevinir olduk

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıyı yakalamıssın...

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaş ne saçmalıyorsun allah aşkına, bizim erzurumdaki köyün adıda kazandere, ama eski ermenice ismi zinaur, köye gitsen girişindeki tabelada kazandere yazar ama sorsan halkına nerelisin diye zinaur derler, şimdi benim babam ernemini oluyor senin bu mantığınla? yoksa bizimkiler safkan türkte vatan hainliğimi yapıyorlar?, o isimler cumhuriyetin kurulduğu tarihte değişmedi, babalarımızın çocukluğunda değişti türkçeleştirildi, eski toprağın dedelerimizin dilindede eski isimler takılı kaldığı için eski isimleriyle anılmaya devam ediyorlar, saçma sapan yerden saçmasapan eleştirilerde bulunma....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)