Arkadaşlar hürriyet-emlak.com aracılığı ile bi ev ilanım var. Geçen gün bi posta geldi evinizle ilgileniyorum vs. diye neyse cevap verdim Türkiyedemisiniz diye şöyle bi açıklama geldi ;
"Google Çeviridir Arkadaşlar"
Yanıtınız için teşekkür ederiz. Ben mülkünüzün hala kullanılabilir olduğunu sizin posta dikkat sevindim, ben emlak satın almak için gerçekten ilgileniyorum, bunun için ödeme yapmadan önce bana mülkiyet kişisel muayene için gelen sağlayacak şekilde, şu anda Ülkenizi yaşayan değilim . Senden emlak satın almak isteyen nedenle yakın gelecekte, içinde ülke taşınmaya istemesine rağmen zaman, ben, Suriye'de konuşlu duyuyorum.
*
Bayan Alivia Edwin Engr David Edwin konseyi Şam'da Suriyeli iş adamlarının bir Suriye Sanayici ve üyesinin karısıyım. Kocamın ölümünden sonra, Ailem Resolute için Devlet Başkanı Beşşar Esad tehdidi altında onlar kocam öldürüldü yüzden Suriye'de gerçek bir Demokratik Hükümet için destek.
*
Onların asker sivil, kadın ve çocuk öldürüyor olarak mevcut Devlet Başkanı Beşşar Esad protesto nedeniyle ülkede Birçok aile sevgili yaşamları için çalışıyor. Benim sahip 24,000.000 milyon dolar toplamı olduğunu da dikkatine getirmek istiyorum. Bu ben ve kocam bir Sanayici olarak bizim tüm yaşam için kaydettiğiniz para.
*
Ben gövde kutusuna para yerleştirilir ve burada Şam'da BM ile yatırılır. Eğer yazılı olarak benim samimi niyeti senin tür izin ve Ülke benim adına para almak ve bununla yatırım yapmak kabul kazandırmaktır. Sizin izniniz ve kabul için, ben siz de sizden emlak satın olarak% 30 komisyon verecek.
*
Ben başka bir alternatif var, çünkü bu şansı almak ama biri güvenmek zorunda. Herhangi bir erkek veya kız kardeşi ile bir yetim yüzden benim aile soy bir son önlemek için burada hayatımı tehlikeye olamaz **. kocam öldü çünkü bir kadın olarak ben tek şey kızım ve oğlum. Onlara huzurlu bir ortamda büyümek istiyorum çünkü onlar iyi bir yaşam hak ediyor. Ben ailemle birlikte ülke taşınmaya ve hukuka uygun olarak para yatırım yapacak, sizin tavsiye ve yardım, birlikte çalışmak ve aileler için daha iyi bir gelecek elde edebilirsiniz.
*
Mümkünse, bana bilgi göndermek isteyebilir? Bu isteği ile rahat yalnızca. Bu size para gönderme amacıyla tamamen olduğunu. Gerekli bilgiler: Sizin tam adı, özel telefon numarası, tam adresi.
*
Ben olumlu yanıt tahmin ve bilgi alındığında ben daha fazla bilgi ile sağlayın olacaktır.
*
Saygılarımızla,
*
Alivia Edwin.
Sizce bu neyin nesi?