kamu davası olduysa demekki
vazgecmek mumkun olmuyor olabilir :)
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/60-1...-km-times.html
bu yeterli sanırım lütfen uzamasın konu!
bi konu hakkında evet ben bi *** yedim o anlamda kullandım ama özür dilerim demek farklı şey ama tepkileri aldıktan sonra valla o anlamda kullanmadım öyle bir insan da değilim özür dilerim demek ,yaw özür dilemeyecem fikrim aynı ama hadi siz istediğiniz için özür diliyorum demeye getiriyor. O kullandığı kelimenin ne anlama geldiğini herkes bilir. Kimse safa yatmasın salak değiliz anlıyoruz. Bu foruma üye olabilecek kadar bu işin içerisinde olan kişi o kullanılan içinden geçmek kelimesinin ne demek olduğunu aşağılamak amacı ile söylendiğini çok iyi bilir. Aptal değiliz yemiyoruz R yaparak söylenen özürleri. Yoksa doğru düzgün delikanlı gibi çıkıp deseydi evet ben bu anlamda kullandım ama özür dilerim deseydi merak etme bende gereken cevabı yazardım. Ama kıvırmalar başlayınca laf söylemeye gerek kalmıyor.
tüm arkadaşlarımın ve abilerimin anlayışına teşekkür ederiyorum...
bu siteye her üye olanın otomobil konusunda en limit bilgileri olacak diye bir kural yok yada ben öyle düşünüyorum. küçüklüğümden beri otomobil merakım var ve bilgim de var ama öyle arabayı komple söker takarım filan değil... aynı zamanda bahsettiğiniz camianın içinde de değilim.
25 yaşındayım ve kıvarıcak halimde yok abi kusura bakma... kimseye saygısızlık etmem. insanız hata yaparız, olabilir ama dansöz gibi kıvırmam. ben kimseye R yapsın demedim ama gerekirse küçük olarak ben yaparım problem değil.
konu gerekirse kilitlenebilir. özgün abi için tekrar özür dilerim amacım elbette arabasını yermek değildi.
Hala arabasını yermek değildi diyorsun ne diim. Edeceğin lafın ne anlama geldiğini bilmiyorsun ama uluorta kullanıosun demek ki.
Bu arada cümle içerisinde ama ya da ancak kullanmak ama ve ancaktan önce söylediklerinin geçersiz olduğunu belirtir.
evet abi "ancak" konusunda doğru diyosun ona dikkat etmemişim, düzeltiyorum.
gerçekten üzücü bir konuma gelmiş konu b.USTAOĞLU isimli arkadaş maksadını aşan bir cümle kurmuş vede aşırı tepkiler almış.belki art niyetli söyledi ama kendisi özür dilediğine göre gerçekten maksadını aşan bir cümle olmuş.Ben burada ki bir çok insan kadar arabadan anlamam vede bir çoğunun bindiği arabalara da binemem üniversite yıllarımda gc 8 tutkum vardı meslek sahibi olunca da sırf gc8 alabilmek için milletin kaçmak için gün saydığı Tuncelide ben 4 yıl dağdan inmedim vede sonunda bir miktar kredi çekip arabayı aldım ama malesef şunu gördüm girdiğim bazı ortamlarda ( kesinlikle bu siteyi kastedmiyorum ) insanlar kişiliklerine göre değilde arabasının hp sine yada arabaya yaptıkları masraf kadar değer görmekte bu gerçekten üzücüydü ve sonuç olarak gc8 i sattım şimdi standart bir aile arabasına biniyorum.ama bence benim gibi sizler kadar bu işin içinde olamayan insanlarda hemen dışlanmamalı.
keşke bu diyoloğlar hiç geçmeseydi.
O kadar kişi alt alta sert cevaplarb vermek yerine, birisi özel mesaj atıp, s3ün 4ü kırıldığı için yarışı bıraktı. O sebeple evo geçti gitti deseydi, o kişi eminim ki bu yanlış yorumunu düzeltecekti. Bunun yerine yorumun altında resmen kombo yapılmış.
İlla ki kişiler arasında eğitim seviyesi (imkan meselesidir), tarz farkı olur(kişiseldir), madddi durum(kimi zaman elinde olur, kimi zaman olmaz) farkı olur. Zaten ben de yazanı alıp eğitim verin demedim ki. Sadece yazdığının özel mesaj olarak yanlış olduğunu belirtmek, yazdığı karışısıdna saldırı pozisyonuna geçmekten daha doğru olurdu dedim. Önceki mesajlarına baktım yazan kişinin, hiç de öyle birine saygısızlık yapacak seviyede olmadığını gördüm. Tamam talihsiz bir yorum olmuş o konuda hem fikiriz zaten. Fakat bunun link kampanyası gibi büyümesi gereksiz konunun uzamasına yol açmış. Şimdiye kadar hiç yaş gözetmeksizin birbirine atar gider yapanları, küfürleşenleri görmedik mi?
Yorum yapanlardan çoğunu da, ilk yorumu yapanı da tanımıyorum. Tanıdıklarım da forumda sürekli aktif olduğumdandır zaten. Fakat insan bu hata yapar. Yaşından kat kat büyüklük yapıp burada özür konusu açmış, ki aracın sahibi bile anlayışlı davranmışken, bu konuda bile üstüne gitmeye çalışanlar mevcut.
Oz` abi bu kadar alınmamış hatta durumu fark edip ilk mesajında tatlıya bağlamış ama hala uzatanlar var...Bir hata yaptı ya illa itin arkasına sokulmalı..
Konuyu açan arkadaş zaten yaptığının farkına varmış, hala da efendiliğini koruyor. Adına konu açılan kişi de uzatmak niyetinde değil zaten. Bence bu kadar üstüne gidilmemeliydi.
geçen gün arkadaşlarla oturuyoruz.
bi arkadaş ben kalkıyorum dedi bizde giderken bi iki sıkta kulaklarımızın pası silinsin dedik .arkamızdada 15 kısılık kızlı erkeklı bı grup oturuyor.neyse arkadaş cıktı 2ncı vıteste bı guzel vtec actı.
arka masadaki cok bilen arkadaşımızdan bi yorum geldi.
''sesi kadar bide gidebilse diye'
tabi bızım masadaki herkes duydu bunu.
güldük.
hayatında sarı atosferık kac tane typeR gorduyse arka masadaki arkadas bilemiyorum ama bu işten anlamadıgı kesın dedik.
senın yorumunda aynı şekil olmus ne yazıkki.
bnde videoyu ilk izlediğimde oha evo ışınlanmış dedim ama bi terslik oldugu aşıkar.
neyseki özgün abiliğini göstermiş sana hiç kızmamış bile emin olabilirsin .
açtığın konudan dolayı seni . özrünü kabul etmesinden dolayı oz' tebrik ederim.
çiğköfte var sandwitch varrrr
KArdeş 4 ü bulana 100 tl huahuauhahuahuauh
http://r1307.hizliresim.com/1c/3/pup98.jpg
http://m1307.hizliresim.com/1c/3/pup99.jpg
http://m1307.hizliresim.com/1c/3/pup9c.jpg
4 kırılmamış gibi duruyo sanırım evo geçmiş.
Dislinin disleri nereye gitmis la :)
Ozgun abi hakkatten 4 diye bisey kalmamis. İnsallah toparlanir en kisa zamanda.
karakola gittik hani nerde die dosya açtılar kayıp aranıyor mus?:)
http://r1307.hizliresim.com/1c/3/puq43.jpg
Ben baktim dislilere. Hafiften puruzlenmis. Bisey yok. Benim bisiklete takilip binilebilir.
tıraş olacaan yavrum dıraş olacaan
S3 fena yürüyor
4 ün dişliler kırılmamış, yok olmuş.
ahahha bu iyiydi işte :D
hani filanca dişli kırmış derlerdi de ban sadece bir dişi kırılmış sanırdım işte şimde araçlara acıdım bu ne yaa
baba 4 yok.
baba 4 komple yok :) :) :) :)
2 hatalı yorum 2 tane renocu spec hehehhe
Mesaj duzeltilmistir
arkadas hatasını anlayıp özrünü dilemiş ona karşı kotu soz kullananlarda aynı erdemi gösterebilecek mi ?
4 iptal etmek isteyenlere güzel bir anlatım olmuş :D Allah beterinden korusun..