kansız serefsızler yazıktır gunahtır ...
Printable View
kansız serefsızler yazıktır gunahtır ...
En kısa zamanda sağlam bi şekilde bulunur inşallah..
Böyle haberleri gördükçe hergün hergün içim daralmaya başladı , araç çalma, dolandırılma aldı başını gitti valla hayırlısıyla bulunur inşallah aracınız geçmiş olsun...
son durum nedir acaba bilen biri var mı? bilgisayar başında ben sıkıntıya düştüm, tez zamanda sorun çözülür inş
herifler rahat girip çıkıyorlar polis sanki bilmiyormu kim neci araç nerde hepsi biliniyor daha çok şey yazılırda sıkıntıya girerim bilindik şeyler kardeşim
2006 da evlendim 3 ay sonra bütün altınım çalındı evde parmak izi almadılar aileme suç attılar karı kocayı birbirine düşüreceklerdi bu böyle uzar gider mahallenin çevrenin hırsızlarını bilmiyorlar mı sanki?
Arac bulundu sofularin orda denizin yaninda villalarin mevkiinde sadece sinyal cami kirik sanirim altini falanda vurmus baska calinti aracla kacmislar tabi bulnda polis deil saolsun lar :)
Yaklasik yarim saat falan oldu
geçmiş olsun
Hadi geçmiş olsun.. :)
Aydos hertürlü sıkıntı biz eniştemin satılan Unosunu orada bulduk gerçi çalıp oraya bırakmışlardı arayan soran olmadı bizi para felan istemediler bulduktan sonra polise telefon ettik arabayı bulduk diye bulduysanız hayırlı olsun dedi kapattı telefonu :D
hatta bi sokakta ev sahibi bıkmış herhalde evinin duvarına "Lütfen çaldığınız arabaları bahçeme bırakmayın " yazmıştı tabi sene 2004-2005 di bilmiyorum hala yazıyormu
Gördüğüm son fotoğraf bu arabanın son hali herhalde
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...51966098_n.jpg
geçmiş olsun iyi haber bu
gecmıs olsun sevındım 2 gun muayeneyı gecıktır dıdıkdıdık plakaya bakar polısler ama arac calınınca bulamazlar
geçmiş olsun
geçmiş olsun
iyi ya bulunmasına sevındım gecmıs olsun her sanayıde bı kac tane var ole uckagıtcı malzeme calığ araba parcalayan umraniyede calısırken neler gordum yasım kucuk ayagına yattım. tekrar gecmıs olsun allah kaza bela vermesın
Valla çok sevindim
Cok sevındım bulunmasına tolga tunıng ın eskı arabası cok da guzel emek verılmıs bu arac dir gecmıs olaun ..
Bundan bir kaç sene önce şilenin bir köyünde araba parçalama haberleri çıkmıştı haberden bir kaç gün öncede arkada şahit olmuş bir köye gittik denize giderken bir çiftliğe acayip arabalar giriyor dedi sabahta kamyon çıkmış şüphelenmişti bu herifler yine oralardaysa demek Allah korumuş parçalanmaktan kurtarmış Geçmiş Olsun tekrardan
cok gecmis olsun cok sevindim bulunmasina
icimden bulunacagi gecmisti postuma da yazmistim :)
Verilmiş sadakanız varmış...Sevindim vallahi aracınızın bulunmasına...ALLAH kimseye yaşatmasın, Ateş düştüğü yeri yakar.
çok sevindim bulunduğuna allah beterinden saklasın
gözünüz aydın
Gözünüz aydın...
Gecmis olsun.a koyim ben boyle isin.polis ne ise yariyor totosu yemiyor bazi seylere duy devlet baba bunlari aydosa dogru duzgun giremiyorsun istanbulda bazi mahallelere hala giremiyorsun.araclar caliniyor bi halta yaramiyorsunuz duyun.ben pendikteyim aydos boktan yer simdi ayrimcilik olucak ama dogulu dolu ve birbirlerini tutuyorlar her halt beklenir.aydos minibusleri ayri dert yanindan gecmem.hirsizlik diz boyu minibusculerde goz yumuyor daha ne olsun.
Neyse aracin bulunmasina sevindim.yavsakta koyuyor benzini geziyor totos
malesef her yerde AYDOS gibi bölgeler var
Gecmis olsun, endiseyle takip ediyordum konuyu, aracin bulunmasi cok iyi haber. Çok sevindim.
aracı nasıl çalıştırmışlar acaba. içine herhangi bir zarar vermişler mi?
gözünüz aydın, çok şükür tek parça gelmiş geri
tolga çok geçmiş olsun kardeşim çok sevindim bulunmasına.
atlamışım bu bilgiyi tşk.
valelik yapan bir arkadaşım ramazan ayında orucunu açmak için çalıştığı yerin mutfağına gidip yemek yediği sırada kapının önünde araç anahtarlarının durduğu kutuyu patlatıp içinden anahtarları çalıyorlar. sonra otopark ta en önde duran aracı çalıp kaçıyorlar. toplamda 4 lüks aracın anahtarı ve en önde duran jaguar ile kaçıp gidiyorlar. araçlar müşterilerin olduğu için iş yerinden şikayetçi oluyor patronları da valeye yüklenmeye çalıtı. iş yeri sigortasından da sıkıntı çıkınca araya artık kimleri soktularsa 2 günde araç tesim edilmiş. ama diğer 3 aracın anahtarları bulunamadığı için iyi bir para ödemek zorunda kaldılar servisten değiştirmek için.
bu anlattığım olay istanbulun göbeğinde en işlek caddelerinden olan nispetiye de oldu. farkında değiliz ve göremiyoruz ama çevremizde en ufak hatayı değerlendirmek için pusuya yatmış yaratıklar dolu.
Timur abi hangi yerin valesi özelden bildirebilirmisin
arac bulunmus heralde facede bı sayfada gordum sınyallerı yokmus sadece dogru bılgımıdır
Araç bulundu mu arkadaşlar son durum nedir ?