Bu haftasonu yada önümüzdeki haftasonu için Ankaraya gitmeyi düşünüyorum. Ankarada merkezi, temiz pak ve fiyat olarak uygun (sonuçta sadece yatmak için gidilecek otele) otel tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu haftasonu yada önümüzdeki haftasonu için Ankaraya gitmeyi düşünüyorum. Ankarada merkezi, temiz pak ve fiyat olarak uygun (sonuçta sadece yatmak için gidilecek otele) otel tavsiyelerinizi bekliyorum.
BATIKAN
ben ankaraya gittiğimde gimat otelde kalıyorum gayet guzel...
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
HOTEL METROPOL ANKARA
90 mıydı 100 müydü odalar temiz otopar sıkıntısı yok bazen suit oda düşüyor dolu degilse cok =)
iş değil gezmek için. araba ile gelicem hani çok uzak olmadıkça merkeze sorun olmaz. anıtkabir e gidicem
BATIKAN
radisson sas opera tavsiye ederim..
içkale otel tavsiye ederim, fiyatta pazarlıkta yapıyolar., maltepedeydi sanırım
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Legacygap tavsiye ederim
anıtkabir , bahçelievler , kızılay vs.. hemen hemen hepsine yakın ankamall 'e fln
http://www.legacygaphotel.com/
s2000 varsa bizde kalabilirsin =))) şaka bi yana geldiğinde umarım tanışırız..
Cankırı caddesindeki oteller uygun 60 lira bence daha fazlası otel için gereksiz Ankara'da
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
cebeci hiltonun ön büro müdürü yakın arkadaşım. ihtiyacın olursa p.m. at yönlendireyim. memnun kalırsın.
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
kac kısı gelmeyı dusunuyorsunuz.....neden dersenız bızde butık otel tarzı yerler var kısı sayısı onemlı degıl oda kac kısılık yatma kapasıtesıne sahıpse o kadar kısı kalabılırsınız.sız sadece odayı kıralıyorsunuz...p.m atarsanız yardımcı olurum.
yıgıt
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
Biz Geçen hafta ankaradaydık Mamakta AVM de mağaza açtık. Kızılayda kaldık " EVKURAN OTEL " di ismi gayet güzeldi sadece sabah kahvaltısında hergün aynı şeyleri yemekten sıkıldık o kadar yatılabilir bi otel yani.
yeni konu açmayım hortlatıym dedım ankarada merkeze yakın bahcelı tunalı kızılay tarafında otoparklı otel lazım var mı tavsıyesı olan?
Class oteli bi araştır derim. Hem merkezi hem otoparkı da var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)