İncek yolunda hergün mevcut radar mümkün mertebe 70km hızı geçmeyin. :)
Printable View
İncek yolunda hergün mevcut radar mümkün mertebe 70km hızı geçmeyin. :)
Plaka konusu biraz farklı ama konunun dışına çıkmadan hemen cevap vereyim rahmetli Arif kardeşimiz plakasız geziyordu ve bir gün 6-7 ekip arabası çevirdi etrafını. Sonra karakollar falan dolanmıştı.
Güncel noktalar ilk mesaja eklenmiştir. Ayık olun :)
plakasız gezme diye bir şey yok arkadaşlar
bu radarlar hızı kaç metreden okumaya baslıyo acaba bilen var mı ?. birde sitelerden cebeci istikametine giderken gülverende var füme bi sümbül. bazende aksi yöne koyyolar dikkat edin.
yozgat bulvarında da var daha dün kitliyolardı yine gelene geçene çevirme falan yok beyaz sümbül ters yönde durup yazıyor allahtan artık sağa sola bakmadan 50 yi geçmiyorum da yemedim
Samsun yolunda yani siteler civarında zaten kameralar var 70 üstüne yazan, bi de o civarda geliş ya da gidiş bilmiyorum ekip arabası da oluyor(MUŞ)
Babam 320 lira yiyince öğrendik biz de :)
Takılma Yerleri ve Sayıları
Madde 54- Tescil plakaları araçlara aşağıda gösterildiği şekilde ve sayıda takılır.
a) Motorlu bisiklet ve motosikletlere; arka çamurluk veya reflektör üzerinde ve araç eksenine dik olacak şekilde 1 adet,
b) Römork ve yarı römorklara arkada römork ekseni üzerine 1 adet,
c) Yük motosikletleri ile diğer motorlu araçlara; bir ön, diğeri arkada araç ekseni üzerinde 2 adet,
Olmak üzere; yerden önde 20 ila 75, arkada 30 ila 125 santimetre yükseklikte, plaka alt kenarı aracın tampon alt seviyesinin üstünde kalacak, yanlarından taşmayacak, sallanmayacak, düşmeyecek, kolayca okunabilecek şekilde takılır.
d) Takılacak yerlerin uygun olmaması halinde tescil kuruluşunun izni ile;
1) 11x52 santimetre en ve boyundaki ön plaka arkaya,
2) Araç ekseni üzerine yerleştirilecek olanlar sol tarafa, mümkün olmayan durumlarda sağ tarafa,
Taktırılabilir.
Ayrıca, yabancı menşeli olan ve plaka için özel yeri bulunanlara küçük ölçüde plaka takılmasına izin verilebilir.
Ben yönetmeliğin yalancısıyım.. (alıntıdır)
İncek'teki aracin yerini detayli olarak ekledim ilk mesaja. Ben freni gomdum yemedim yanimdakini aldılar. Trapster a da ekledim.
Arkadaslar araclarin yerini detayli belirtin lutfen.
nerden bilionuz bu bilgileri la helal valla :D
İncekten Yıldıza doğru giderken Shell'i geçince bir sonraki ışıklara kadar(Askeriye) dikkat edin o arada biryerlerde duruyorlar(değişebiliyor) sabahları genelde.
Dönüş yolundada yine aynı aralıkta bekliyorlar bazen.
Sabah geçkalmıştım birgün basa basa gidiyodum makası attım en sağa geçtim gri sümbülle göz göze geldik freni dipledim ama yazmadılar sanırım yaklaşık 1 ay geçti gelen giden birşey yok...
Bir keresindede motosikletle gidiyodum yol boştu 220 gibi bi süratle geçtim yanlarından mal oldular :D
Amerikalılar bu işe çözüm bulmuşlar, fiyat biraz yüksek ama iş görür bence, tek bir ceza bile yense bundan pahalıya gelir :)
ghostplate LCD License Plate Cover real plate Demo (New Music) - YouTube
Home Page
11 ay ankaradaydim sadece 1 kere cevirmeye girdim 77tl yazdi.
Umitkoy tarafinda oturuyorum okulum ostimde kizilaya falan gitmem ondan sikinti olmuyor plakasiz gezmek.
İstanbul yolu üzerinde, Eryaman girişini hemen geçince sağda duruyor bi tane, çevirmesi de ileride oluyor genelde. Az önce yine denk geldim.