Arkadaşım bu iki modelin arasında kaldı.. dizel motor seçeği olarak, donanım olarak sizce hangisi..?
Benim düşüncem leondan yana motor olarakta 1.6 105 bg 1.3 motora göre daha iyidir diye tahmin ediyorum..
Arkadaşım bu iki modelin arasında kaldı.. dizel motor seçeği olarak, donanım olarak sizce hangisi..?
Benim düşüncem leondan yana motor olarakta 1.6 105 bg 1.3 motora göre daha iyidir diye tahmin ediyorum..
bende leon derim
teorik bir bilgiden ziyade hem güzel kasa hem sempat diyelim
opellerin o çirkin iç göğüslerine bir türlü alıamadım hele o direksiyon...
şuan hali hazırda astra J kullanıyorum bi ara dedim yeni leonamı geçsem diye ama tipi o kadar çekmedi beni şüpheye düşüren ise sadece motor oldu. bi yazılım yapsam aynı zevki vericek bana o yüzden gerek yok dedim.
"bana göre" tip olarak astrayı geçebilecek aynı klasmanda aynı fiyatlarda araba yok şuan.
motoru için güzel diyemem ama berbatta değil "bana göre"
Tip olarak dış görünümde Leon inanılmaz güzel olmuş. O Led'ler, keskin çizgiler vs. gerçekten harika ötesi. Sc modelini düşünüyordum bende ama 4.5 ay süre verdiler saçma biraz...İÇ mekan olarak da leon çok şık ama Astra daha kaliteli gibi..
Motor anlamında 1.6 TDi , 1.3 CDTi'dan iyidir bence. Ben FR modeline bakmıştım o yüzden ciddi doluydu araba ama 4 kapılarda donanım ne seviyede bilemiyorum..
Leonun dış görünüşü pek cezbetmese de motor ve içinin duruşu astradan 1 adım öne çıkmasını sağlıyor benim gözümde
leon daha mantıklı olur şu durumda
ileride astranın 1.6 dizel motoru geldiğinde 1.3lerin piyasada düşük olabilir
Beyaz xenon lu leon çok şık olucaktır hayırlı olsun![]()
Full led opsiyonlu Leon.Bu arada Leon Sport Coupe'ler geldi mi bilmiyorum ama aklınızda olsun.
It is better to travel well than to arrive.
neden 1.2 tsı golf düşünmüosunuz
Dr.ECU
Katılıyorum. Her zamanki gibi en optimum olan araç Golf 7.
Leon kalite olarak astra ve golf'ün yanında nal toplar + olarak eski kasanın ilk çıktığındaki o dizaynını duruşunu hatırlıyorumda gözüm hitler motoru bile görmemişti gerçekten istemiştim arabayı.
Son kasanın dizaynı olmadı bence.Astra motordan kaybediyor.Farklı alternatiflere yönelseniz ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
Leonun çizgilerini sevemedim. Aynadan ledlisini gördüğümde ilk baya etkilenmiştim ancak araca genel olarak baktığımda nedense daha halen oturmayan birşeyler var ama yinede piyasdakı cogu araçtan daha güzel duruyor. Yenı mazda 3 u cok begendım cızgı olarak...
Kendım astra kullanıcısıyım bu sınıfta gerçekten dizayn ve kalıte olarak en begendıgım araç olduğu ıcın aldım. Leon ıle astrayı karşılaştırırsanız motor noktasında evet bencede leon daha güzel ancak astra daha kalıteli. Tamamen kısısel zevk ve tercihlere göre karar vermek lazım tabı bırde leonun cok yenı oluşu ve guncellıgınınde avantajı söz konusu.
Ben daha bugune kadar astranın lafına kotu dıyen bır kısı gormedım kasa olarak cok guzel motor ıse yazılım ıle tatmınkar hale gelebılır
Leon derim bugun dizel otomatik kiz arkadasim aldi kullandim sanirim eskisinden daha seri kasada hafifletme olabilir yada bana oyle geldi , birde 90 hp o kasalar icin az 105 anca yetio desek heralde cokta yanlis olmazbirdeeger leonda lledli far alirsaniz xenon gelmiyor yoluda ledler aydinlatiyor ayni a7 dekiler gibi guzel bir detay bence
![]()
eski bi leon kullanıcısı olarak yeni kasasını pek beğenmiyorum ama motor seçeneğinden dolayı alırdım
astrada 1.6 dizel olsa düşünmeye gerek bile yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)