Fahri trafik müffettişi yüzünden arabasını satıyor
peki bu habere ne demeli şuan sakaryada herkeze ceza yollayan aynı şahıs ve kimse bu şahsı bulamıyor direnenlerinde sonu bu ceza zede gibi oluyor sizce ne yapmak lazım ???
Printable View
Fahri trafik müffettişi yüzünden arabasını satıyor
peki bu habere ne demeli şuan sakaryada herkeze ceza yollayan aynı şahıs ve kimse bu şahsı bulamıyor direnenlerinde sonu bu ceza zede gibi oluyor sizce ne yapmak lazım ???
Onune gelen fahri mufettis olursa sonuc bu olur
şuan sakaryada bütün arkadaş eş dost çevremde herkeze aynı şahıştan bir dünya ceza geliyor dava açan emekli subayın hali ortada kendisi ciddi ciddi aracını satıyor onun haricinde karşı gelen hakkını savunup dava açan bir arkadaşın 3 cezasını geçici sebeplerden bahaneyle iptal edip ertesi gün evini bir sürü ceza daha yağıyor biz nasıl bir ülkede yaşıyoruz nasıl bir adam tarafından yönetiliyoruz anlamadım. ve böyle bir müfettiş olmadıgınında bilincindeyiz aynı anda aynı tarihte aynı saatte farklı alakasız semtlerde ceza kesebilirmi bir adam süpermen falan heralde...
Biraz hortlatmış gibi olacağım ama ancak yazabiliyorum, babamın aracına da yılbasından bu yana 5 adet ceza geldi. Emniyet kemeri, kavşakta yol vermeme vs. Hep aynı bölge ve muhtemelen aynı fahri müfettişten. Bir oldu iki oldu üç oldu ödedik ama sonu gelmeyince itiraz dilekçesi hazırlayıp teslim ettim. Allahtan aylar sonra geliyor itiraz için kuvvetli bir dayanağımız oluyor, ***** 10 gun içinde tebliğ işlemlerine başlamaları gerekli. Sürecin devamını buradan paylaşacağım.
ben de fahrilerden çok çektim. oturduğum siteden çıkıp sola dönüyorum mecburi ve bunu yapabilmem için karayolları site çıkışına kırmızı ışık yerleştirdi vs vs. buna rağmen ceza yedim kaç kere itiraz ettim defalarca ama hiç biri kabul olmadı. parası ödendikten sonra itiraz edilebildiğinden bi yerden sonra insan yılıyor ve peşinden koşmuyor ne yazık ki..