heheheheh :) namı değer nohut adam mı kahkaha attım resmen hahaha :)
oguz hepimizi yer yine doymaz ki :)
Printable View
Hayırlı olsun abi bol kazançlar :)
Hayırlı Olsun Kankam Bol Kazançlar Gelmeye Çalışıcam ;)
Hayırlı olsun güzel mekan. İftar için gelemesem bile yolumun üzeri vakit oldukça uğrarım :) Bol kazançlar.
herkese teşekkürler , bekleriz herzaman :)
gelecek arkadaşlar buradan da ekleyebilir dostlar
https://www.facebook.com/events/175416315970578/
Cumartesi Trabzona gitme ihtimalim var, ismim yazmiyim ama gitmezsem şayet 1-2 gün önceden haber ederim gelip sizlerle tanışmayı çok isterim :)
Mekanada bi siftah basmış oluruz gidicem gidicem diyorum bi uğramak nasip olmadı..
Beklerim kardesim herzaman :) haberlesiriz
güncel olsun.........
Bende bu haftaici kesin bilgi veririm :) Ama kimseyi tanimiyorum diyebilirim p.c gibi kalmim orda :D
çok gelesim var ama gelemiyorum :(
:rolleyes: Bu kaçmaz aga :rolleyes:
http://l1307.hizliresim.com/1c/j/qccl8.jpg
lan o 31 ne lan alcam sni kucağa dur sen :D
Hocam bi ihtimal Doğukan kardeşimle beraber gelebilirim (slave2) Bizi de yazabilirsin :)
Hayırlı olsun Allah bol kazanç versin inşallah :) bende yazlık taraflarındayım gelebilirsem yazdırıcam isim
toplam kaç kişi olduk şimdi beyler ona göre hazırlık yapalım :) samet nerdesin kaç kişi yazdın ?
Emire bak oruç tutmaz her iftar organizasyona katılır :D
arkadaşlar iptal olcak , gelemicekler olanlar veya gelmeye karar verenler bildirirse çok sevinirim
Tam net kesin değil henüz cuma yazsam olurmu?
olur abi :)
iftardan sonra kumburgaza gelin :D
güncel olsun arkadaşlar iptal olan veya gelmeye karar veren arkadaşlar bildirirse seviniriz
Samet yaz benide kısmetse ordayım
tamam abi bekliyorum :)
Samet dükkanda oluyor musun , hergün önünden geçiyorum ama bilemiyorum ,kim kimdir nedir:)
akşamları oluyorum gündüz yokum :) tel numaramı veriyim ararsın 530 415 30 73
Samet abi yazdıysan iptal et bizi, doğukan şerefsizinin işi çıktı :D , mekanınız hayırlı olsun herkese hayırlı iftarlar yarın :)
Buluşmaya son 8 saat fotoğraf çekeriz bol bol :)
Guncellllll
iyi muhabbetler. keşke gelebilseydim.
Buluşmanın anlık resimlerini paylaşacağız buradan :) şu anda kahve durağında hummalı bir hazırlık var sizin için hazırlıyorlar :D