ozaman bendeki psikolojik aldım aynı koku değildi fark kesinlikle vardı benim aldıklarımda :)
bu konuda kesinseniz bir kez daha alıcam :)
Printable View
kokusunu bende çok beğeniyorum. Çekmeköy taraflarında varmı benzincilerde ben baktım bugün şile otobanında yoktu.
diğerleri 3 lirayken bayraklı neden 5 onuda anlamış değilim ..
Go Away Yankees !!
Üstünde Kızılderili fotografı olsun kokusunu beğemesemde takarım :)
ataşehir ve bahçeşehirdeki istasyonlara gelmiş. ama fiyat sormadım
aynısı olan düz sarı olan vanilla değil very vanilla olan.
zincirlikuyu shellde 6 aydır var hemde 3 tl
duz sari olana direk atlamayin sari renkte 3-4 farkli koku var bilginiz olsun :D
Alıp tuvalete asıyorum anca oraya yakışır :) kokusu geçince de spatula yapıyorum son katta :hehe:
Şaka yahu o kadarda ayı değilim ne olursa olsun bir ülke bayrağıdır, ama arabamın aynasında sallanmasını tasvip etmiyorum
Bende kesinlikle takmam ne kadar guzel kokarsa koksun sonuc olarak bi baska ulkenin bayragi
o goz kirpan very vanilla olmasi lazim yanlisim yoksa,daha yogun vanilya kokulu diye biliyorum.Evde var bitane buldum benzinlikte salona astim:D kokuyo baya zamandir:D normallerden arabada dolu var her bnzin koyusumda aliyorum bitane :p
vanilya kokusu midemi bulandırıyor hele de yazın leş gibi ağır kokuyor bu kadar sevilmesini anlayamıyorum bu kokunun. Hele bahçelievler arabalarında bu kokuyu asmayanı semte almıyorlar heralde :D
Sarı olan clioda kullanmıştım, vanilla pride ile kokusu çok farklı. Amerikan bayrağı diye benden silecek kolunda tutuyorum koku sonuçta seviyoruz ne yapalım.
Fiyat konusunda ise, Little Tress çeşitlerini set olarak alırsanız uyguna geliyor yani her çeşidinden. Ama kalkıpta sadece bunu isterseniz fiyatı yükseltiyorlar.