Birde bu aletleri kullanirken olcum yapmadan kutusundaki metal ve aluminyum parcaya dokundurarark mutlaka sifirlamak gerekli. Bu en dogru ve en kesin sonucu verir. Bazilari tavandan sifirlama yapiyor ki buda yanlis bir uygulama.
Printable View
Birde bu aletleri kullanirken olcum yapmadan kutusundaki metal ve aluminyum parcaya dokundurarark mutlaka sifirlamak gerekli. Bu en dogru ve en kesin sonucu verir. Bazilari tavandan sifirlama yapiyor ki buda yanlis bir uygulama.
würth'te çalışıyorum bizde var düşünürsen mesaj at fiyatta da elimden geldiince yardımcı olmaya çalışırım
alman ve american araçlarında boya değerleri japonlara göre yüksek çıkar.fransızlar ise japonlarla almanların ortasında bi değer gösterir.
CEM marka ürünler nasıldır?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...22887845/detay
Bir hanım akrabamız sıfır km aldığı Opel Corsa'yı satarken, kapısı boyanmış çıktı bu cihazla ölçüldüğünde. Servise götürüp, yazı almak zorunda kalışmıştı.
Sifir aldiginiz arabadada boya cikmasi mumkun.
zaten gözümden daha iyi ölçen bi cihaz tanımıyorum ben. o yüzden sıkıntı yok hani bide cebimizde 100-200 liralık makina olursa fenada olmaz amacındaydımki iyileri 1200 TL imiş
ben vaz geçtim ama düşeş kelepir satmak isteyen varsa görüşe biliriz heheeh
Peki marka ve modellerin mikron değerlerini öğrenebileceğimiz bir kaynak var mıdır?