boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak öğrenmek istediğim bi konu var
Ben 2002 yılında elektrik-elektronik bölümü askeri teknik liseden mezun oldum 2003 yılındada astsubay olarak işe başladım şuanda meslekde 10. Yılımı doldurmuş bulunmaktayım bu süre zarfında işdi evlilikdi çoluk çocuk özellikle TAYİN görev vs. Derken baktım seneler akıp gidiyo ve yaptığım mesleğin beni içden içe yıprattığını hissediyorum bu sebepten üniversite okuyup beni daha çok geliştirecek bir iş istiyorum ama memur olmamdan dolayı devamlılığı olan bi üniversite okuyamıyorum.
Biraz araştırma ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine uzaktan eğitim ile sınavsız MYO okuyabileceğimi devamına lisans eğitimi ve en son 2 yıl daha okuyarak mühendislik seviyesine kadar yükselebileceğimi öğrendim , yıllardır hem elektronik hemde uçak - helikopter mekaniği üzerine çalışmaktayım, kpds ve genel dil ortalaması 70 civarı ingilizcem var siz benim yerimde olsanız nasıl bi yol izlerdiniz elektronik, otomasyon , mekatronik, uçak tekniği , biyomedikal vs. gibi seçenekler var bunlardan hangisi bana ileride istediğim iş imkanını sunabilir ve uzaktan eğitim veren birsürü üniversite içinden hangisini seçmeliyim
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.