İlanlar arasında gezerken gözüme takıldı ? Acaba boyadan sonra pasta & cila yapıp boyayı felanmı inceltiyorlar ?
http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...2304230/detay/
İlanlar arasında gezerken gözüme takıldı ? Acaba boyadan sonra pasta & cila yapıp boyayı felanmı inceltiyorlar ?
http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...2304230/detay/
Herzaman derim boya makinası yanıltır en iyisi gözle bakmak diye..
Mikron ayarlamak zor birşey değil her usta uğraşsa yapar.
Ama illaki biryerinde boya pisliği vb bir hata olur gözle görünücek.
ne kadar takıntılı millet boya konusunda yavv , boyansa ne olur renk tuttuktan sonra
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
adam açık açık yazmış bide aracınızda boya olduğu anlaşılmaz değeri düşmez. Millette ar namus kalmamış yemin ederim.
birgün aracıma pasta cila için boyacıya gitmiştim bir vectra geldi. Usta bu arabayı almak istiyoruz nasıl kasa olarak dediler. Boyacı baktı iyi düzgün alınır dedi. Aracı almayı düşünen arkadaş serviste çamurluğu değişmiş dediler yanlış bilgi mi diye sordu, boyacı da kardeşim değişmişte tofaş çamurluğu mu takmışlar arabanın çamurluğunu takmışlar cevabını vermişti. Bencede biraz abartılıyor bu hata boya işi ve sebep de bence satamam korkusu genel toplum psikolojisi. Ama şahsen çizikli arabaya bineceğine boyalı arabayı tercih ederim. Aracın duruşunda gidişinde sıkıntı yoksa boya olmuş olmamış ne fark eder ki düzgün toplandıysa..
Artık sıfır araçlar bile ya boyalı , ya mikron kalınlığı yüksek olarak çıkıyor zaten ? İstanbul'da arabayla 2 adımlık yere gitsen çiziliyor..
Öyle bir dünya yok![]()
zamanında aldığım araca 2 kere boya var mı diye baktırdım yok dediler satarken alıcılar dahil 4 kişi baktı hepsi boya var dedi. alan 5. müşteri baktı boya yok dedi aldı. sattığım araba boyalı mı değil mi ben de bilmiyorum.
Yeni bir ocad degil ki bu is. Benim bravonun zamaninda 2 parca degismisti. Galerinin biri ile takas konusurken adam bakti etti olctu bicti. degil degisen oldugunu boya oldugunu bile anlayamadi. Zanaatkar adam ozenerek ugrasirsa bu sonuc normal
aracın büyük kazası yoksa ya da düzgün toplanmamış olma durumu yoksa bence evet sorun etmeyelim. Araç bakınca göze hitab ediyorsa canın için tehlike arz eden bir sorun yoksa bence çok üzerinde durulmamalı. insanlar güneş yanığı ile binmeyi tercih ediyorlar aracıma kazalı denmesin diye bu daha mı doğru size göre. Ya da insanların bu konuyu abartması mikronluk boya yapanlara ekmek kapısı oluyor bu mu daha doğru. 20 30 km ile duvara çarpın bakalım araçta 2-3 parça değişiyor zaten. bu arabaları çöpe mi atalım şimdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)