resimler çok kötü ya :(
Printable View
resimler çok kötü ya :(
oha bu kadar bende beklemiyordum
Cok yazik..umarim soylenildigi gibi degildir.ama resimler herseyi anlatiyor :(
cok kotu olmus ins kurtulur su mubarek gunlerde
yazık günah vallahi abi bilmiyorum fotoğrafları görünce elim ayağım boşaldı.
Allah taksiratını affetsin, mekanını cennet etsin, çok kötü çarpmış. :(
bende konunun başını okuyunca bu kadar kötü birşey beklemiyordum.eğer vefat etmişsse Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin
İnşallah kurtulmuşdur arkadaş yanlış bilgidir cok üzüldüm
Bu mini nasıl bu hale gelmiş cok şaşkınım miniyi takla attırmak cok zordur zamk gibi yapışır yere araba kaportasi sağlamdir direkler zor kırılır cok mini kazali resimleri gordum ama bunu görünce sok oldum yemin ederim hala şaşkınım boyle bi sey beklemiyordum arkadas vefat ettiyse Allah rahmet eylesin insallah hayttadir
Allah korusun hepimizi şu tenekeleri kendide dahil dikkatli kullanalım içim acıdı yeminlen. Allah ailesi sabır versin.
çok zor bir durum.umarim sahibi kurtulmustur.arabadan eser kalmamis resmen.
Allah korusun bu nedir bu araba nasil bu hale gelmis. İnsallah yasiyodur icindekiler istanbul e5 te gazlamak felakettir. Gunde en az 50km yolyapiyorum e5 te gercekten cok tehlikeli yollar berbat suratte olunca kaza kacinilmaz oluyor.
çok kötü bir kaza, inşallah yaşıyordur...
cooper diye birşey kalmamış resmen inşallah haberler yalandır kurtulmuştur Allah ailesıne sabır versin..
dün iftardan önce buna çok benzeyen bi mini görmüştük e-5 merterde makas atarak gidiyordu. İnşallah kurtulmuştur araç içindeki, çok üzücü Allah kimseye göstermesin.
Hangimiz yapmiyoruzki hangimiz yurumuyoruz , anlik oluyor tabi , yada genellemede yapmiyim kendi adima konusiyim , her daim efendi surenlerimizde var cok sukur, ailem olmasaydi acaba dedim az once kendime , ibretlik iste bu tarz hadiseler... babam gordu halen kendine gelemedi adamcagiz, annem saatlerdir cocugu soruyor o cok etkilenir die sapasaglam cok sukur dedim anneme ,benim anam babam baska birinin evladi icin bu hallere geliyorsa gerisini dusunmek beni ciddi korkuttu arkadaslar , geride kalanlar var onlari dusunmek lazim ki ben onu bugun net gordum Allah inda izniyle saglam bi ders oldu diye dusunuyorum bana , Allah geride kalanlarina sabirlar versin,Allah yardimcilari olsun
makas atmak gazlamak başka birşey o yolda o saatte 180-200 km hızlara çıkmak çok başka bişey, bence direk intihardır bu. Mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
ALLAH geride kalanlara sabır versin. bazen kendimize hakim olamıyoruz maalesef. Bu işi yaparken düşünelim arkadaşlar , daha fazla abimizi veyahut kardeşimizi kaybetmeyelim. araçlarla hızlı gitseniz bile geride kalanları düşünün. empati kurun , bunu yapın...
Rabbim geride kalanlara sabır versin. Görüntüye göre içinden çıkması zor ama İnşAllah sağ çıkmıştır.