-
@Low-Rider; 9-9.5 lt tüketimi normal kullanımda ortalama olarak söyledim. full klima açık şekilde şehir içi 13'lerde falan geziyo; o da 60-65 kr yakıyor diyorum. kısacası dur kalk olayında kadeh kadeh götürüyo benzini meret. harbiden yakıyo yani kardeş bu araç. sen de çattın yani bizim yakıt olayına. :D
@cabrioleter; araçta start stop yok, dizellerinde var o sistem. şahsen istemediğim bi donanım zaten start stop.
@woltrath; aynen öyle, tipik fransız bu araç. motor kapağı yok ama kaput amörtisörü var Allah'tan. :) bir de bagaj zemini ile yan duvarlarının kaplamaları ve paspaslar gibi bölümlerde kalite asla alman seviyesinde değil. kullanılan malzeme çok çabuk yıpranacak gibi görünüyor. bunlar haricinde ise kalite çok ama çok iyi.
tekrardan çok teşekkür ederim arkadaşlar. ;)
-
Fatih araca dışarıdan baktığında tekrar bakmak istediğin bir çizgilere ve duruşa sahip fakat bende bir fransız kullanıcısı olarak bir dahamı asla diyorum :(
-
öncelikle hayırlı olsun aracınız ,,,ds5 bayide bi kere incelediğim bir araç gerçekten değişik bir tasarımı var içiyle dışıyla ;) sizde samimi bir şekilde eksi ve artılarını anlatmışsınız ,,güzel bir paylaşım olmuş ....
-
çok sağolun arkadaşlar. :)
@aslan; fransız'lardan ağzı yanan sayısı çok. yalnız özellikle citroen'in şu anki mevcut ürün gamıyla kalite sıçraması yaptığına ve eski sorunlu model ve teknolojilerini geride bıraktığına inanıyorum. aynı sıçramayı 4-5 yıldır renault'da da görüyoruz. mesela sendeki c4 eski mi yeni mi bilmiyorum ama şu anki c4'lerden dizeldeki mcp otomatiğin sıkıntıları dışında herkes memnun. diğer yandan güncel c3 için de aynı şeyler geçerli.
Allah beni de kimseyi de pişman etmesin. bundan sonraki tercihlerinde gönlünce hayırlısı olur umarım. ;)