hesap hangi bankada? chargeback bölümünde tanıdığım olan bankalardan birisi ise süreci hizlandirabiliriz
hesap hangi bankada? chargeback bölümünde tanıdığım olan bankalardan birisi ise süreci hizlandirabiliriz
abi tekrardan geçmiş olsun, sölemeyi unuttum telde sıkıntı olursa bizimde bankalarda tanıdıklar var sorar ederiz en azından yol gösterirler veya yardımcı olurlar
Livestrong
Benimde arkadaşın kartı kopyalayıp japonyada alışveriş yapılmış. Tabi ispatı var arkadaşın Türkiyede olduğuna dair. İşbankası siz ekstreniz geldiğinde mecbur ödeyeceksiniz ama biz parayı sonra iade edeceğiz size demişlerdi.
Bu da çok cins bir prosedür. Devlette de böyle. Şapşal bir memur yanlış makbuz keser saat okur abartı bir fatura gelir. Yanlışı ispat edersiniz. Devlet tamam haklısın ama önce parayı borç harç bul yatır sonra öderim sana der. Bi adamın hatasını sen çekersin... Bu işler hep böyle. Çok geçmiş olsun umarım sizi uğraştırmazlar.
umuyorum ve tahmin ediyorum bu haftaiçi banka olumlu yanıt verecektir. vermezse de için rahat olsun elin çok güçlü durumda s.s. alırsın :=)
dün benzer olay başımıza geldi.
garanti atm kartından 1000tl ve 100tl olarak 2 tutar çekilmiş. garantiden mesaj geldi, güvenlik sebebiyle kartı kullanıma kapatmışlar. bu sabah dilekçe verdik. bakalım ne zaman nasıl sonuçlanacak.
Yilda 2-3 kez Tr deyim onda bile kartim ( kardesimin adina ) kopyalanmis 500tl gibi bir cekim yapilmis. Gerekli basvurular yapildi para iadesi alindi .
edit
Bu kredi karti kopyalama isleri Abd de en azindan benim yasadigim bolgede Turklerin elinde. Ufak, kibrit kutusu kadar bir alet var bilgileri okuyor . Genelde garsonlar yada benzin istasyonlarinda yapiyorlar. Yapan kisi her kredi karti bilgi basina $25-30 gibi bir para aliyor. Kafamiz hep boyle alengirli seylere calisiyor maalesef.
Geçenlerde kartımda fransa üzerinden paypal hesabımı ne zıkkımsa para çekilmiş, 260 tl bi 400 tl bi olarak bankayı aradım bi ilgim olmadığını söyledim. Fax çektirdiler ardından 1 hafta içinde param geri iade edildi..
Geçenlerde aynı olar başıma geldi 1500 tl gibi bi rakam çekilmiş akşam saatlerinde. Bankayı arayıp kartı kapattırdım 1 hafta içinde kuruşu kuruşuna hesabıma yatırıldı para başka bir yere başvurmadım.
LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)