Printable View
organ aradınmı metini :D
Alıntı: elpadre Nickli Üyeden Alıntı gorende rollınge cıkıyor zanneder senı :D özel saplamalık denemelere gelirim ben herkesle basmam :D
Alıntı: orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Sana saplamakdan yoruldum :) İyi bakalim oyle olsun :)
Gemilerde resmimiz var :) saat 1 de kavacıkdayım :) Alıntı: Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı özel saplamalık denemelere gelirim ben herkesle basmam :D
Alıntı: orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Gemilerde resmimiz var :) saat 1 de kavacıkdayım :) vosvos u alıp geleyim :D
Alıntı: Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı özel saplamalık denemelere gelirim ben herkesle basmam :D sende cok tehlıkelısın haaa :D
Bizde adama gider var arabaya değil cnm :)0 Alıntı: Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı vosvos u alıp geleyim :D
Alıntı: orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Bizde adama gider var arabaya değil cnm :)0 Senin giderin benim hoşuma gider ;);):D
Küsme gel lan :) Alıntı: Tuncay Nickli Üyeden Alıntı İyi bakalim oyle olsun :)
Bi ihtimal gelebilirim :)
Tek olursun ;) Alıntı: Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Senin giderin benim hoşuma gider ;);):D
Alıntı: orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Tek olursun ;) sen bas ben arkadan gelirim
organ rakıp bulamadı :D
Kimse müsait değil demekki tuncayın yanına tatlı yemege gidim ben .
Alıntı: orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Kimse müsait değil demekki tuncayın yanına tatlı yemege gidim ben . Gel takilalim neroda :)
Yoldayım :) meli gel lan sende . Alıntı: Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Gel takilalim neroda :)
Alıntı: Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı sen bas ben arkadan gelirim onu bana bir 207 sahibi demişti ardından 5 boy yemişti :D
Alıntı: Alper_ Nickli Üyeden Alıntı onu bana bir 207 sahibi demişti ardından 5 boy yemişti :D Doğrudur :D Bizim ki geyik sadece :)
Alıntı: Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Doğrudur :D Bizim ki geyik sadece :) sözler aynı olunca aklıma geldi :D keyifle okuyorum :)